λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Πώς να δημιουργήσετε μια επέκταση CSS αρχείο σε Mac

CSS ( ή επικαλυπτόμενων φύλλων στυλ ) αρχεία καθορίζουν τις οπτικές ιδιότητες μιας ιστοσελίδας . Για παράδειγμα , μπορείτε να καθορίσετε τις γραμματοσειρές , τα σύνορα , τα χρώματα φόντου και ακόμη κεφαλίδα μέγεθος της γραμματοσειράς σε ένα αρχείο CSS . Μια αναφορά για το αρχείο CSS στην κεφαλίδα του αρχείου πηγαίου κώδικα HTML της ιστοσελίδας του λέει το πρόγραμμα περιήγησης στο Web όπου μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες CSS . Όλα τα αρχεία CSS είναι αρχεία απλού κειμένου που καταλήγουν στην επέκταση CSS . . Μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε απλό αρχείο κειμένου σε έναν υπολογιστή Mac σε ένα αρχείο CSS απλά αλλάζοντας την επέκταση . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το παράθυρο του Finder . Πηγαίνετε στον κατάλογο όπου το αρχείο που θέλετε να τροποποιήσετε βρίσκεται . 2

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο . Επιλέξτε " Get Info ". Το πλήρες όνομα αρχείου, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας επέκτασης , εμφανίζεται στο πλαίσιο .
Εικόνων 3

Σβήστε κάθε τρέχουσα επέκταση αρχείου , όπως " txt " και αλλάξτε την επέκταση στο " css " . Για παράδειγμα , εάν το αρχικό αρχείο είναι " stylesheet.txt » , το νέο όνομα θα πρέπει να είναι " stylesheet.css " .
Η

4 Κλείστε το " Get Info " κουτί . Επέκταση αρχείου σας έχει ενημερωθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα