λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Drupal

Πώς να επιτρέψει σε PHP μπλοκ στο Drupal

PHP είναι μια γλώσσα ανάπτυξης ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί μια σειρά από σενάρια και γάντζους για να παράγουν τα αποτελέσματά ? Το Drupal CMS , μαζί με πολλά άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου , είναι χτισμένα με την PHP . Αν θέλετε να παρατείνει τη λειτουργία του ιστοτόπου σας , μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας κωδικούς PHP μέσα από τις ενότητες περιεχομένου . Από προεπιλογή , η επιλογή για τη διευκόλυνση της PHP κωδικοποίηση είναι απενεργοποιημένη ? Στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε στο Drupal μπορείτε εύκολα να προσθέσετε PHP κώδικα σε ένα μπλοκ περιεχομένου . Οδηγίες
Η 1

πρόσβαση panel Drupal διαχειριστή της ιστοσελίδας σας και να συνδεθείτε στο δικτυακό τόπο . 2

Κάντε κλικ στο " Modules ". Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το " PHP Filter . " Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην κατάλληλη μονάδα , στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο "Αποθήκευση ρυθμίσεων ".
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Δομή " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " μπλοκ ". Κάντε κλικ στην επιλογή " Προσθήκη νέου μπλοκ " ή κάντε κλικ στο κουμπί " Επεξεργασία" δίπλα στο μπλοκ με το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε κώδικα PHP .
Η

4 Μετακινηθείτε προς τα κάτω κάτω από την ενότητα "Block Body " . Κάντε κλικ στο " Εισαγωγή κειμένου ". Επιλέξτε " PHP κώδικα. " Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το PHP στο σώμα του ογκόλιθου .
5

Εισάγετε τον κωδικό PHP σας , στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση Block ".

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα