λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Ψηφιακό λογισμικό βίντεο

Πώς να επεξεργαστείτε το βίντεο Χρησιμοποιώντας το Ubuntu Studio

Επεξεργασία βίντεο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό . Ορισμένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μπορεί να κοστίσει από $ 500 έως $ 3.000, ανάλογα με τις ανάγκες σας . Ωστόσο , το Ubuntu Studio είναι ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για τους λάτρεις των μέσων ενημέρωσης που θέλετε να επεξεργαστείτε μουσική , φωτογραφίες ή βίντεο . Το Ubuntu έρχεται με το Kino , ένα απλό αλλά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο . Οδηγίες
Η

1 Εγκατάσταση του Ubuntu Studio , αν δεν το έχετε ήδη (βλ. ενότητα Πόροι ) . Η λήψη θα είναι υπό τη μορφή ενός αρχείου ISO , ένα εικονικό αρχείο CD, θα πρέπει να εγγράψετε σε δίσκο . Εάν χρησιμοποιείτε Windows και χρειάζονται την καύση του λογισμικού , μπορείτε να κατεβάσετε το ISO Recorder δωρεάν (βλ. ενότητα Πόροι ) . 2

Boot από το CD για να εγκαταστήσετε το Ubuntu Studio .
Η < br > 3

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Ubuntu Studio στην επιφάνεια εργασίας σας , στη συνέχεια, " Ήχος και βίντεο , " τότε " Kino . "
Η

4 Ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε . Κάντε κλικ στο " Αρχείο ", στη συνέχεια " Άνοιγμα" και αναζητήστε το βίντεο που θέλετε να εργαστείτε.

Εναλλακτικά , μπορείτε να καταγράψετε βίντεο από το Firewire ή USB κάμερα με δυνατότητα βίντεο πατώντας το κουμπί " Σύλληψη "και ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη .
5

Επεξεργασία βίντεο σας . Kino έρχεται με πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς σε ένα κομμάτι του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο , συμπεριλαμβανομένου ενός χρονοδιαγράμματος και την ικανότητα για να τακτοποιήσει το βίντεο και να μετακινήσετε στοιχεία γύρω .

Ενώ το ίδιο το λογισμικό είναι αρκετά διαισθητικό , υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα . Συμβουλευτείτε του προγράμματος χρήσης (βλ. ενότητα Πόροι ) για περισσότερο σε βάθος οδηγίες σχετικά με συγκεκριμένες εργασίες βίντεο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα