λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Ψηφιακό λογισμικό βίντεο

Λογισμικό για ανάμιξη Φωτογραφία

Φωτογραφία ανάμειξη λογισμικό είναι το λογισμικό του υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε , να αλλάξει και να χειριστούν φωτογραφικές εικόνες . Είτε δημιουργείτε τη δική σας φανταστική χειραγωγείται εικόνες ή απλά θέλουν να μετατρέψουν την οικογένεια στιγμιότυπα σε ένα κολάζ , είναι εύκολο να βρει το κατάλληλο λογισμικό για σας . Οφέλη
Η

Φωτογραφία ανάμειξη λογισμικό σας επιτρέπει να κάνετε το εμπορικό σήμα νέες εικόνες από ανάμειξη φωτογραφίες μαζί . Μπορείτε να ενθέσετε μια εικόνα σε ένα άλλο , ή μπορείτε να προσθέσετε ένα μέρος της εικόνας σε ένα άλλο μέρος , για παράδειγμα με την τοποθέτηση σε ένα διαφορετικό υπόβαθρο . Μπορείτε να κάνετε τις εικόνες της φαντασίας , χρησιμοποιώντας ειδικά εφέ . Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα εικονίδια για ιστοσελίδες και e-mail .
Εικόνων
Η

Χαρακτηριστικά Ορισμένα πακέτα , όπως το Photoshop και GIMP , προσφέρουν μια σειρά από διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολύπλοκα έργα υπάρχει ανάμειξη . Άλλα πακέτα είναι πιο βασικές και έχουν ως στόχο περιστασιακούς χρήστες . Παραδείγματα είναι FotoMix και σε απευθείας σύνδεση φωτογραφία χώρους επεξεργασίας, όπως FotoFlex . Αν και είναι απλή , μπορείτε να στρώμα φωτογραφίες , να προσθέσετε κείμενο και να εκτελέσει άλλες λειτουργίες με αυτές και παρόμοιες συσκευασίες .

Η Εκτιμήσεις
Η

Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας μπορεί να ακριβά , και ίσως να μην χρειαστεί όλες τις λειτουργίες του για τη βασική μίξη φωτογραφία . Αντ 'αυτού , ψάξτε για ελεύθερο λογισμικό με δυνατότητα λήψης , όπως Photoscape .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα