λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Ψηφιακό λογισμικό βίντεο

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα MacBook Ως PVR

Πολλές εταιρείες έχουν αναπτύξει προσωπικές συσκευές βίντεο ( PVR ) , αλλά η νέα τεχνολογία παρέχει στους χρήστες MacBook δυνατότητες PVR μέσω του υπολογιστή . Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Για μια χαμηλότερη ποιότητα βίντεο, η δυνατότητα εγγραφής οθόνη που περιλαμβάνονται στο Snow Leopard είναι μια επιλογή . Ένα βίντεο καλύτερης ποιότητας μπορεί να καταγραφεί με μια εφαρμογή που ονομάζεται EyeTV . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
TV tuner
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
καταγραφή οθόνης
Η

1 Συνδέστε το καλώδιο σας , μέσω δορυφόρου ή κεραίας στο δέκτη της τηλεόρασης του MacBook . Ορισμένοι υπολογιστές έχουν ενσωματωμένο δέκτη , ενώ άλλες θα χρειαστεί μια εξωτερική συσκευή . Αν δεν έχετε ένα δέκτη τηλεόρασης , η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με sites TV Web όπως το Hulu . 2

Open QuickTime στον υπολογιστή . Κάντε κλικ στο " Αρχείο" στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε "New Καταγραφή οθόνης . " Ένα παράθυρο εγγραφής θα εμφανιστεί στην οθόνη .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στο πλαίσιο και επιλέξτε "Built- στο Input : Εσωτερικό μικρόφωνο " , αν την εγγραφή από το Web . Εάν χρησιμοποιείτε ένα δέκτη τηλεόρασης , επιλέξτε το δέκτη της τηλεόρασης , όπως η επιλογή του μικροφώνου .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Εγγραφή " για να ξεκινήσει τη σύλληψη . Φέρτε το βίντεο που θέλετε να καταγράψετε . Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο είναι σε λειτουργία πλήρους οθόνης . Παίξε το βίντεο .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Stop " , όταν το βίντεο είναι πλήρης και το αρχείο θα αποθηκευτεί . Υπάρχει μια επένδυση διαθέσιμη επιλογή κάτω από το μενού "Επεξεργασία" για να κλιπ την αρχή και το τέλος του βίντεο .
Εικόνων EyeTV
Η

6 Συνδέστε μια EyeTV συμβατό δέκτη τηλεόρασης για να σας MacBook .
Η 7

Εγκαταστήστε το λογισμικό EyeTV στον υπολογιστή . Το πρόγραμμα δίνει λειτουργικότητα παρόμοια με εκείνη ενός ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο ( DVR ) .
8

Κάντε κλικ στο " Program Guide" στο παράθυρο EyeTV Προγράμματα . Θα εμφανιστεί Πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα προγράμματα .
Η 9

Βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε να εγγράψετε . Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί " Εγγραφή" για να ξεκινήσει η εγγραφή του προγράμματος . Θα σταματήσει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα