λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν online ταινίες

Υπάρχουν πολλές ταινίες και βίντεο για να παρακολουθήσουν σε απευθείας σύνδεση . Πολλοί θα έρθει σε μια τιμή , αλλά δωρεάν ταινίες είναι επίσης διαθέσιμα . Μην περιμένετε να δείτε ένα full-length κινηματογράφου blockbuster για δωρεάν στο διαδίκτυο , τουλάχιστον όχι νόμιμα. Αλλά μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο για να κατεβάσετε και να παρακολουθήσουν δωρεάν . Οδηγίες
Η 1

Εγκαταστήστε το κατάλληλο λογισμικό βίντεο στον υπολογιστή σας . Το Windows Media , QuickTime και RealPlayer είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο . Οι βασικοί παίκτες συχνά κατεβάσει δωρεάν από τις ιστοσελίδες τους δημιουργούς τους » . 2

Αναζήτηση για ιστοσελίδες και τους παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν δωρεάν online ταινίες . Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω μιας μηχανής αναζήτησης .
Εικόνων 3

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα για τις διαθέσιμες ταινίες . Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή μπορεί να είναι περιορισμένη . Μπορεί να είναι ή να μην μπορεί να βρει τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν .
Η 4

Κατεβάστε τις ταινίες , όπως η ιστοσελίδα λέει να κάνουμε . Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό λογισμικό προβολής για τη συγκεκριμένη ταινία σας . Ορισμένες ιστοσελίδες εμφανίζουν μόνο ταινίες σε μία μορφή .
5

Αποθηκεύστε τις ταινίες στον υπολογιστή σας , αν μπορείτε . Δοκιμάστε να κάνετε δεξί κλικ στη σύνδεση λήψης και επιλέγοντας " αποθήκευση προορισμού ως " επιλογή . Ο δικτυακός τόπος μπορεί να έχει άλλο σύνδεσμο για να σώσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα