λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να Μετατροπή AVI σε MPG Με Δωρεάν

αρχεία βίντεο έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία από διαφορετικές μορφές, με σκοπό να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ανάγκες για τον τελικό χρήστη . AVI αρχεία είναι μια τέτοια μορφή, που αναπτύχθηκε από τη Microsoft το 1992 ? , Λόγω της πανταχού παρουσίας του υπολογιστές με Windows , αυτή η μορφή είναι ένα πολύ δημοφιλές για αρχεία πολυμέσων . Ωστόσο , ορισμένες συσκευές είναι σε θέση να λειτουργεί καλά με αυτή τη μορφή ? Σε τέτοιες περιπτώσεις , μπορεί να είναι προτιμότερο να μετατρέψετε το αρχείο AVI σας στο πιο ευρέως συμβατό MPG ( MPEG ή ) μορφή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
AVI - μορφή αρχείου βίντεο
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης AVC . Αποθηκεύστε το πρόγραμμα εγκατάστασης σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία , όπως η επιφάνεια εργασίας σας 2

Εντοπίστε και κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν εγκαταστάτη ? . Εάν μια προειδοποίηση εμφανίζεται , κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη " Run". Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και να ξεκινήσει την πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Προσθήκη βίντεο" κουμπί που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου της εφαρμογής . Πλοηγηθείτε στο φάκελο που περιέχει το αρχείο βίντεο σας . Επιλέξτε το αρχείο και κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη " Open".
Η 4

Εντοπίστε το αναπτυσσόμενο μενού με την ένδειξη " Προφίλ " στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της εφαρμογής . Επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη "MPEG - 1 Movie ( * . Mpg) . "
5

Κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη "Μετατροπή ", που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί " Προσθήκη βίντεο" . Το κεντρικό πλαίσιο του παραθύρου της εφαρμογής θα εμφανιστεί τώρα μια γραμμή κατάστασης δίπλα στη λίστα βίντεο σας? . Περιμένουμε για τη διαδικασία μετατροπής για να τελειώσει πριν προχωρήσετε
Η 6

Εξετάστε την αριστερή πλευρά του παραθύρου της εφαρμογής και να επεκτείνουν το καταχώρισης που φέρει την ένδειξη " Μετατροπή ". Κάντε κλικ για την είσοδο με την ένδειξη " Κοινή Μεταχειρισμένα μορφές βίντεο " και επιλέξτε το βίντεο από τις λίστες , στον κεντρικό πίνακα . Κάντε κλικ στο κουμπί play στην πάνω δεξιά πίνακα για να επιβεβαιώσει ότι το βίντεό σας μετατρέπονται σωστά .
Η

7 Κάντε δεξί κλικ στην λίστα για μετατροπή αρχείων βίντεο σας . Ορίστε την επιλογή "Open File Location ? " Αυτό θα ανοίξει το φάκελο που περιέχει μετατροπή αρχείων πολυμέσων σας? Μπορείτε τώρα να μετακινήσετε αυτό το αρχείο σε μια πιο εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία , αν το επιθυμείτε . Η διαδικασία μετατροπής έχει τώρα ολοκληρωθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα