λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να μετατρέψει MPG σε SWF

" SWF " σημαίνει " Shockwave Flash ", ένας τύπος αρχείου animation που συχνά μεταδίδονται στο διαδίκτυο . Ένα αρχείο " MPG " είναι ένας τύπος αρχείου βίντεο . Το πρόγραμμα Adobe Flash μπορεί να παίξει αρχεία SWF , αλλά δεν MPG αρχεία . Για να δείτε ένα αρχείο MPG με το Flash , θα πρέπει πρώτα να το μετατρέψετε σε μια συμβατή μορφή . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε ένα πρόγραμμα μετατροπής, όπως Format Factory . Εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας . 2

Ενεργοποιήστε το πρόγραμμα μετατροπής κάνοντας κλικ στο " Start" κουμπί στην αριστερή γωνία της οθόνης του υπολογιστή σας , τότε " Όλα τα προγράμματα ". Πρόγραμμα μετατροπής σας θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο drop-down μενού . Επισημάνετε και κάντε κλικ στο πρόγραμμα για να ξεκινήσει .
Εικόνων 3

Μεταβείτε στην καρτέλα "Video" στην κύρια οθόνη του προγράμματος και κάντε κλικ στο " Όλα για SWF . " Κάντε κλικ στο " Προσθήκη αρχείων" στη νέα οθόνη που έρχεται. Αναζητήστε το αρχείο MPG σας , και κάντε διπλό κλικ σε αυτό .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "OK " στο "Add παράθυρο του αρχείου . " Θα είναι πλέον πίσω στο κύριο παράθυρο , όπου θα πρέπει να αναγράφονται διαδικασία μετατροπής σας . Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" στο πάνω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα