λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να Ενεργοποίηση αυτόματης αναπαραγωγής σε ένα DVD

AutoPlay των Windows έχει ρυθμιστεί από προεπιλογή για να ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή ενός βίντεο DVD όταν εισάγεται στον υπολογιστή . Αλλά μερικές φορές αυτή η ρύθμιση αλλάζει , είτε από τον χρήστη είτε από άλλα προγράμματα των Windows . Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρει αυτό το απογοητευτικό, αν θέλουν μια ταινία για να παίξει το δεύτερο το βάζουν στη μονάδα DVD του υπολογιστή . Η αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων στην πλάτη μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά , χωρίς επιπλέον λογισμικό που απαιτείται . Οδηγίες
Vista και Windows 7
Η

1 Μεταβείτε στο μενού " Έναρξη " , τότε " Όλα τα προγράμματα ". 2

Κάντε κλικ στο " Αλλαγή ρυθμίσεων Αυτόματης αναπαραγωγής . "
εικόνων 3

Πηγαίνετε στο drop-down μενού δίπλα στο " DVD ταινία , " και επιλέξτε οποιαδήποτε από τις επιλογές που αρχίζουν με " Αναπαραγωγή DVD ταινία, χρησιμοποιώντας ... " Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να συσχετίσετε με τα DVD .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές . Την επόμενη φορά που θα εισάγετε ένα DVD στον υπολογιστή σας , η αναπαραγωγή θα ξεκινήσει αυτόματα με το πρόγραμμα που επιλέξατε .
Εικόνων των Windows XP
5

Πηγαίνετε στο " Ο υπολογιστής μου " και κάντε δεξί κλικ στη μονάδα DVD .
Η 6

Πηγαίνετε στο " Ιδιότητες " τότε " AutoPlay . "
Η 7

Κάντε κλικ στον κύκλο δίπλα στο " Επιλέξτε μια ενέργεια για την εκτέλεση , "και επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε DVD.
8

Κάντε κλικ στο" OK "για να αποθηκεύσετε αυτές τις ρυθμίσεις .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα