λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να συγχωνεύσει τα αρχεία έργου στο Pinnacle Studio

λογισμικό επεξεργασίας Pinnacle Studio desktop βίντεο περιλαμβάνει πολλές ενσωματωμένες σε ειδικά εφέ και μια διαισθητική διάταξη που διευκολύνει την επεξεργασία στο σπίτι και ημι - επαγγελματικά πλάνα . Κατά τη διάρκεια του μοντάζ βίντεο και τη δημιουργία έργων , μπορεί να είναι ωφέλιμο το να συνδυάσει ένα ή περισσότερα έργα σε ένα ενιαίο αρχείο . Pinnacle συνιστά τη δημιουργία ενός νέου έργου και την εισαγωγή υψηλής ποιότητας MPEG ή AVI αρχεία των αρχικών σχεδίων . Οδηγίες
Η 1

Εκκίνηση Pinnacle Studio από τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού " Έναρξη " . 2

Κάντε κλικ στο "Αρχείο ", " Open" και επιλέξτε το πρώτο έργο σας θέλετε να συγχωνεύσετε .
εικόνων 3

Αφαιρέστε τυχόν μενού που υπάρχουν στο έργο και να αποθηκεύσετε το έργο από το "Αρχείο ", " Αποθήκευση" μενού με ένα διαφορετικό όνομα .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Make Movie " και επιλέξτε " MPEG2 " ή " AVI " ως τη μορφή αρχείου . Πατήστε το κουμπί για να αποδώσει την ταινία στην επιλεγμένη μορφή .
5

Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα με κάθε έργο που σκοπεύετε να συγχωνεύσετε .
Η 6

Ανοίξτε ένα νέο έργο από το "Αρχείο " μενού "Νέα " .
Η 7

Σύρετε κάθε ένα από τα αρχεία εξόδου MPEG ή AVI από τα αρχικά σχέδια στην timeline με τη σωστή σειρά .
8

Προσθέστε τυχόν μενού , μεταβάσεις , ή ειδικά εφέ που επιθυμείτε . Αποθηκεύστε το νέο έργο με ένα περιγραφικό όνομα αρχείου από το " Αρχείο " μενού "Αποθήκευση" . Το περιεχόμενο από τα πρωτότυπα αρχεία του έργου είναι τώρα συγχωνεύονται σε ένα ενιαίο έργο Pinnacle Studio .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα