λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς Ελάτε να πάρω Error 46 : Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση ή Βρείτε το QuickTime ελέγχου ActiveX

ActiveX είναι ένα στοιχείο των σύγχρονων λειτουργικών συστημάτων Windows που παρέχει μια δομή για τα προγράμματα λογισμικού ; . Οι αιτήσεις που φορτώνονται με τα Windows συχνά αναφέρονται σε ένα στοιχείο ActiveX ως μέρος της ρουτίνας φόρτωσης . QuickTime Error 46 σχετίζεται με τις νέες εγκαταστάσεις έκδοση . Η κατανόηση του πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία θα πρέπει να σας δώσει κάποια εικόνα για το τι προκαλεί Error 46 για να εμφανιστούν. Εγκαταστάτες
Η

εγκαταστάτες είναι εφαρμογές που διαχειρίζονται την εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή σας . Είναι η δουλειά του εγκαταστάτη να ορίσει ποια φορτώσει τα αρχεία εγκατάστασης σε ποιο σημείο της διαδικασίας . Αυτό το πρόγραμμα ενεργοποιεί τα αρχεία για να ξεκινήσει τη φόρτωση και ανοίγει το επόμενο στη σειρά για να εξασφαλιστεί η εφαρμογή εγκαθιστά σωστά. Ο εγκαταστάτης κάνει μικρές αλλαγές στο λειτουργικό σας σύστημα για να φιλοξενήσει τη νέα εφαρμογή . Ένα κρίσιμο σύστημα οι αλλαγές εγκαταστάτη είναι το μητρώο των Windows .
Εικόνων Windows Registry
Η

Το μητρώο των Windows είναι μια βιβλιοθήκη των ρυθμίσεων του λειτουργικού συστήματος μπορεί να αναφέρεται κατά την εκτέλεση των αιτήσεων . Τεχνικά , το μητρώο είναι μια βάση δεδομένων που περιέχει ρυθμίσεις για κάθε πρόγραμμα στον υπολογιστή σας . Όταν φορτώνετε μια εφαρμογή , όπως ένα παιχνίδι , τα Windows πηγαίνει στο μητρώο για τον καθορισμό των πληροφοριών . Για τα προγράμματα να λειτουργούν σωστά , το μητρώο πρέπει να έχουν τη σωστή πληροφόρηση . Χωρίς αυτό , τα προγράμματα , όπως το QuickTime μπορεί να μην είναι σε θέση να βρείτε ένα απαραίτητο στοιχείο για να λειτουργήσει. Το μητρώο είναι όπου ο εγκαταστάτης απαριθμεί τα κατάλληλα στοιχεία ελέγχου ActiveX για κάθε εφαρμογή .

Η Error 46
Η

Error 46 εμφανίζεται όταν το πρόγραμμα εγκατάστασης QuickTime παραλείψει να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές στο μητρώο των Windows . Όταν εγκαθιστάτε το πρόγραμμα ή να εκτελέσετε μια αναβάθμιση , ο εγκαταστάτης είναι υπεύθυνος για την εξεύρεση του απαραίτητου κλειδί μητρώου , ή γραμμή και κάνοντας μια αλλαγή που επιτρέπει αυτή η έκδοση να λειτουργήσει . Σε περίπτωση σφάλματος 46 , ο εγκαταστάτης δεν εκτελεί αυτή τη λειτουργία οφείλεται σε πρόβλημα προγραμματισμού . Αυτό δεν θα είναι ένα πρόβλημα με κάθε έκδοση του QuickTime . Οι χρήστες στην έκθεση φόρουμ υποστήριξης της Apple που αντιμετωπίζουν αυτό το σφάλμα κατά την αναβάθμιση σε QuickTime έκδοση 7.1.6 .
Εικόνων Καθορισμός του λάθους
Η

Επειδή το πρόβλημα αυτό φαίνεται να επηρεάζει μόνο μία έκδοση του η εφαρμογή , η λήψη της τρέχουσας έκδοσης του QuickTime είναι η πιο αποτελεσματική λύση. Απεγκαταστήσετε πρώτα την έκδοση που έχετε στον υπολογιστή σας , χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου των Windows . Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου , κάνοντας κλικ στο λογότυπο των Windows στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας σας . Μετά QuickTime είναι από το σύστημά σας , μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση . Η Apple προσφέρει QuickTime 7.7.1 από τον Φεβρουάριο του 2012.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα