λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Publishing

Πώς να κάνει Κάρτες Ανακοίνωση

Ανακοίνωση κάρτες είναι συνηθισμένοι τρόποι για να αναδείξουμε μια αποφοίτηση , γάμος , η πρόσφατη κίνηση ή νέα δουλειά ή το μωρό . Εκτός από τα χρήματα κάνοντας τις δικές εξατομικευμένες κάρτες ανακοίνωσή σας με διάφορα προγράμματα του Microsoft Office , όπως το Word , Publisher και το PowerPoint . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για Microsoft Publisher ( Word ή PowerPoint )
Άλλο λογισμικό επιτραπέζιου εκδοτικού συστήματος ( προαιρετικά)
κάρτα απόθεμα χαρτί
Fancy χαρτί ( προαιρετικά)
φωτογραφία ή γραφικά ( προαιρετικά )

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε σε απευθείας σύνδεση για τις " Ανακοινώσεις " πρότυπα . Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση για το Microsoft Office Online βρεθεί στην ενότητα Πόροι παρακάτω . 2

Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα πρότυπα . Κάντε κλικ σε μια εικόνα πρότυπο ή το όνομα του αρχείου για να δείτε μια έκδοση πλήρους μεγέθους και πρόσθετες πληροφορίες . Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο σχεδιασμό αργότερα , έτσι ώστε να πάρει οποιοδήποτε πρότυπο με το οποίο μπορείτε να εργαστείτε
εικόνων 3

Ελέγξτε το . " Έκδοση :" που εμφανίζεται κάτω από τον τίτλο του αρχείου για το ειδικό πρόγραμμα της Microsoft που απαιτούνται . Επιλέξτε ένα πρότυπο για την ανακοίνωση που έκανε εγκατεστημένη εφαρμογή Microsoft σας , όπως το Publisher 2007 ή το Word '97 .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Download" για το πρότυπο που επιλέγεται . Θα ανοίξει αυτόματα το πρότυπο ανακοίνωσης του προγράμματος της Microsoft που απαιτούνται .
5

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε μέρος της κάρτας ανακοίνωσης να επεξεργαστείτε . Επισημάνετε το κείμενο ή το γραφικό στην κάρτα να το διαγράψετε , να την τροποποιήσει ή να την αντικαταστήσει με το δικό σας .
Η 6

Συμπεριλάβετε επιπλέον κείμενο με την προσθήκη ενός " Πλαίσιο κειμένου " ή να περιλαμβάνει μία από τις δικές σας φωτογραφίες στο κάρτα ανακοίνωση . Βρείτε αυτές τις επιλογές στην ενότητα " Εισαγωγή" στη γραμμή μενού .
Η 7

Ελέγξτε πάνω από την κάρτα ανακοίνωση για τυχόν πρόσθετες αλλαγές . Εκτυπώστε ένα αντίγραφο της κάρτας σε κανονικό χαρτί .
8

Βεβαιωθείτε ότι η εκτυπωμένη κάρτα ανακοίνωση είναι σωστά ευθυγραμμισμένο στο χαρτί . Τοποθετήστε τον εκτυπωτή με χαρτόνι ή άλλο χαρτί που θα χρησιμοποιηθεί .
Η 9

Εκτύπωση , όπως απαιτείται . Αποθηκεύστε ένα αντίγραφο της κάρτας ανακοίνωσης για μελλοντική χρήση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα