λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> λογισμικού βάσεων δεδομένων

Μπορείτε να δημιουργήσετε MS Access Εκθέσεις με εικόνες

; Microsoft ( MS ) Access είναι ένα συστατικό του λογισμικού παραγωγικότητας του Microsoft Office . Η πρόσβαση είναι ένα λογισμικό βάσης δεδομένων που επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει , να χειριστείτε , να λάβουν και να αναφέρουν κατά μεγάλες ποσότητες πληροφοριών . Οι πίνακες που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των πρώτων στοιχείων , τα ερωτήματα που χρησιμοποιούνται για να χειραγωγήσουν τα δεδομένα , οι μορφές για την εισαγωγή δεδομένων σε πίνακες και εκθέσεις τοποθετήσετε τα δεδομένα σε ένα ευπαρουσίαστο , εύκολο στην ανάγνωση μορφή . Μια εικόνα μπορεί να δημιουργηθεί σε μια έκθεση της MS Access . Ταυτοποίηση
Η

MS Access εκθέσεις επιτρέπουν στο χρήστη να δείτε τα συγκεντρωτικά στοιχεία σε έναν εκτυπωτή - φιλική μορφή. Οι εκθέσεις μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σκοπούς του χρήστη ή ο οικοδόμος της βάσης δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιήσει τον οδηγό βήμα- βήμα για να δημιουργήσετε την έκθεση . Η έκθεση μπορεί να είναι τόσο περίπλοκο ή απλό όπως την επιθυμεί ο χρήστης .
Εικόνων Οφέλη
Η

Μια έκθεση με μια εικόνα είναι πιο ευχάριστο οπτικά από ένα που έχει μόνο κείμενο. Μια εικόνα που προστίθεται μπορεί να είναι ένα λογότυπο της εταιρείας , ραβδόγραμμα ή γράφημα πίτας . Όταν υπάρχει μια μεγάλη αριθμητικά δεδομένα για να παρουσιάσει , χρησιμοποιήστε ένα γράφημα ή γραφική παράσταση για να εξηγήσει τα δεδομένα . Οι αναγνώστες έκθεση θα είναι σε θέση να καταλάβουν γρήγορα τα δεδομένα και να εντοπίσει τυχόν τάσεις .

Η Εκτιμήσεις
Η

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο όπου η εικόνα θα τοποθετηθεί στην έκθεση . Η εικόνα μπορεί να τοποθετηθεί για να επιτρέψει να εκτυπώνονται σε κάθε σελίδα ή κάθε γραμμή της σελίδας. Μην αφήνετε την εικόνα για να αποσπάσει την προσοχή από τις πληροφορίες στην έκθεση . Περισσότερες από μία εικόνα μπορεί να τοποθετηθεί σε μια έκθεση , αλλά να είστε προσεκτικοί κατά τη διαμόρφωση των εικόνων ? Αποφύγετε την ακαταστασία . Gauge πόσο πολλά ή πόσο λίγοι φωτογραφίες για χρήση σε μια έκθεση με βάση τις ανάγκες της έκθεσης .
Εικόνων Ιδέες
Η

διαγράμματα , γραφικές παραστάσεις και τα λογότυπα μπορούν να τοποθετηθούν σε MS Access εκθέσεις . Ωστόσο , οι εικόνες έκθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικά ζητήματα , πάρα πολύ . Για παράδειγμα , εάν η βάση δεδομένων είναι για μια οικογένεια , να εξετάσει το ενδεχόμενο φωτογραφίες του νοικοκυριού απογραφής στην έκθεση . Για μια βάση δεδομένων απώλεια βάρους , φωτογραφίες της απώλειας βάρους σε κάθε ορόσημο δείχνει την πρόοδο που έχει σημειωθεί . Έκθεση ενός realtor μπορεί να έχει μια εικόνα του κάθε σπιτιού παρατίθενται για την πώληση ή να πωληθούν .
Εικόνων Προειδοποιήσεις
Η

Η διαδικασία που χρησιμοποιείται για να εισαγάγετε μια εικόνα σε μια έκθεση MS Access 2007 μπορεί να είναι διαφορετικό από έκθεση MS Access 2003 . Όταν μια έκθεση εξάγονται σε άλλο πρόγραμμα του Microsoft Office, όπως το Word ή το Excel , δεν θα εμφανιστεί η εικόνα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να Επαναφορά των εργοστασιακών τους κωδικούς για τα Windows XP

Όταν οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν μεγάλες δυσκολίες με το λειτουργικό τους σύστημα , που συχνά επιθυμούν να αποκατασταθεί η αρχική κωδικούς ή εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής . Στα Windows XP, ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι με την Επαναφορά Συστήματος . Αυτή είναι μία μέθοδος για την αποκατάσταση κωδικών εργοστασίου χωρίς να χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα . Οδηγίες Η 1 Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και να συνδεθείτε στο Wi

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα