λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Προγράμματα Ήχου

Πώς να αλλάξετε το Audio Codec

Αλλαγή κωδικοποιητές ήχου , που αναφέρεται επίσης ως " αρχείο μετατροπή , " είναι μια κοινή τεχνική που διεξήχθη με ψηφιακά αρχεία ήχου . Η διαδικασία αλλαγής ενός audio codec μπορεί να οριστεί ως μετατροπή μορφή της επέκτασης ενός αρχείου ήχου σε ένα άλλο . Οι κωδικοποιητές ήχου αλλάξει για διάφορους λόγους . Σε ορισμένες περιπτώσεις , αυτό γίνεται για λόγους συμβατότητας. Ορισμένα αρχεία ήχου μπορεί να μην είναι λειτουργικό για αναπαραγωγή σε ορισμένα προγράμματα , ως εκ τούτου, πρέπει να μετατραπούν για την αποτελεσματική συμβατότητα . Η διαδικασία αλλαγής κωδικοποιητές ήχου μπορεί να γίνει σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα , χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να λάβει οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "Online Μετατροπή αρχείου Ιστοσελίδα " στην " Πρόσθετοι πόροι , " παρακάτω . Ένα pop -up παράθυρο θα εμφανιστεί και θα ανακατευθύνει το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet στην online Δικτυακός τόπος μετατροπής αρχείων . 2

Μεταφόρτωση αρχείου ήχου σας σε απευθείας σύνδεση μετατροπέα . Κάντε κλικ στην καρτέλα " Αναζήτηση " για να εντοπίσετε το αρχείο ήχου στον υπολογιστή σας που θέλετε να μετατρέψετε . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου του Windows Explorer , εμφανίζοντας θέσεις των αρχείων του σκληρού δίσκου σας . Εντοπίστε το αρχείο ήχου που επιθυμείτε να αλλάξετε . Κάντε κλικ πάνω του και επιλέξτε " Άνοιγμα" δράση στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το νέο κωδικοποιητή ήχου με το οποίο επιθυμείτε να αλλάξετε το αρχείο ήχου . Κάντε κλικ στο κάτω βέλος που βρίσκεται στο drop -down μενού που λέει " Μετατρέψτε το αρχείο ( ες): " . Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των codecs αρχείο κάτω από την ενότητα " Μουσική Μορφές " . Επιλέξτε έναν κωδικοποιητή ήχου μέσα σε αυτή τη λίστα για να μετατρέψετε το αρχείο ήχου με ένα απλό κλικ πάνω του μία φορά .
Η

4 Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην κενή φόρμα τα στοιχεία που παρέχονται στη δεξιά πλευρά του μενού drop-down επιλογή format audio codec .
5

Αλλαγή του κωδικοποιητή ήχου . Κάντε κλικ στο " Μετατροπή " δράση αναφέρονται σύμφωνα με τους όρους του λογισμικού από τη χρήση και το πέρασμα άδεια χρήσης . Νέο αρχείο σας με αλλαγμένο κωδικοποιητή ήχου θα αποσταλεί απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . Θα έρθει ως συνημμένο αρχείο .
Η 6

Αποθηκεύστε το τροποποιημένο αρχείο ήχου στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο συνημμένο αρχείο , όταν η νεοφώτιστη κωδικοποιητή ήχου εμφανίζεται στο inbox σας . Θα σας δοθεί η δυνατότητα απλώς να τρέξει ή να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση " για να αποθηκεύσετε το αρχείο ήχου στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα