λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Προγράμματα Ήχου

Είναι αρχείων WMA Συμβατό με το iTunes

; εφαρμογή iTunes της Apple είναι σε θέση να οργανώσει , την αποθήκευση και την αναπαραγωγή ένα ευρύ φάσμα των μορφών πολυμέσων . Ωστόσο , η μορφή της Microsoft WMA δεν έχουν την ίδια εγγενή υποστήριξη για το iTunes ότι πολλές άλλες μορφές κάνουν . Αυτή η θεμελιώδης ασυμβατότητα κάνει να απολαύσετε μια συλλογή από WMA αρχεία μουσικής είναι δύσκολο , αλλά όχι αδύνατο , στο πλαίσιο του iTunes . iTunes
Η

εφαρμογή iTunes της Apple εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς . Είναι σε θέση να χρησιμεύσει ως ένα media player για ένα ευρύ φάσμα των μορφών πολυμέσων , καθώς και ένα εργαλείο για την οργάνωση μεγάλων ποσοτήτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα ενιαίο πρόγραμμα . Για τους χρήστες του iPod , iPad και iPhone , η εφαρμογή iTunes προσφέρει επίσης ένα βασικό εργαλείο για την οργάνωση και το συγχρονισμό των δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής τους . Τέλος , το iTunes χρησιμεύει επίσης ως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου οι χρήστες μπορούν νόμιμα να αγοράσετε και να κατεβάσετε περιεχόμενο για χρήση σε υπολογιστές και φορητές συσκευές .
Εικόνων WMA
Η

Windows Media Audio , ή WMA , είναι ένα φορμά συμπίεσης ήχου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft . Αυτή η μορφή είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Microsoft , σχεδιασμένο για να λειτουργεί εντός και αποτελούν μέρος του πλαισίου Windows Media . Windows Media Audio έρχεται σε τέσσερις ποικιλίες , το καθένα με διαφορετικά συστήματα συμπίεσης και bit-rate για να ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες . Βασικές WMA είναι μια αρκετά απλή συμπιεσμένη μορφή ήχου , παρόμοια με MP3 και RealAudio . WMA Professional είναι μια υψηλότερη μορφή βαθμού , προσφέρουν πολυκάναλο ήχο υψηλής ανάλυσης και ήχου . WMA Lossless προσφέρει μια καταγραφή εξαιρετικά υψηλής ποιότητας , όπου τα δεδομένα ήχου συμπιέζονται χωρίς καμία απώλεια πιστότητα ήχου ή την ποιότητα . Τέλος , WMA Voice διαθέτει συμπίεση στα χαμηλότερα ποσοστά bit για δεδομένα ήχου που αποτελείται κυρίως από προφορικό λόγο ή φωνητικές εγγραφές .

Η iTunes Υποστηριζόμενες μορφές
Η

Η εφαρμογή iTunes μπορεί να μην υποστηρίζει εγγενώς WMA , αλλά υπάρχουν μια σειρά από φορμά ήχου που υποστηρίζει . Αυτά περιλαμβάνουν MP3 , AAC , AIFF , WAV και η Apple ήχου χωρίς απώλειες . Κάθε αρχείο ήχου που εισάγονται στο iTunes μπορεί να μετατραπεί από μία από αυτές τις μορφές στην άλλη , αν και οι αλλαγές στο bit-rate και η συμπίεση μπορεί να έχει αισθητές επιπτώσεις στην ποιότητα του ήχου και το μέγεθος αρχείου .
Εικόνων κάποια λύση

χρήστες που κοιτάζουν για να προσθέσετε αρχεία WMA τους απευθείας στο iTunes μπορούν να βρεθούν από την τύχη . Ωστόσο , μια σειρά από λύσεις υπάρχουν για να επιτρέψει σε αυτά τα αρχεία που πρόκειται να εισαχθούν στο iTunes σε ένα ή τον άλλο τρόπο . Η έκδοση των Windows του iTunes υποστηρίζει τη μετατροπή αρχείων WMA σε μορφή που υποστηρίζεται από το iTunes , αν και εκδόσεις Mac δεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό . Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λογισμικού τρίτων για να μετατρέψετε τα αρχεία σε μορφή συμβατή με το πριν επιχειρήσετε να εισάγετε τα αρχεία στο iTunes .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα