Προγραμματισμός

Γνώση Υπολογιστών >> Προγραμματισμός >> PHP /MySQL Προγραμματισμός

Πώς να οικοδομήσουμε μια εφαρμόσιμη Στιγμιαίου Μηνύματος στον ιστοχώρο μου

Αν και είναι δυνατό να οικοδομήσουμε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων από το μηδέν , απαιτεί προηγμένες δεξιότητες προγραμματισμού . Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την προσθήκη άμεσων μηνυμάτων σε μια προσωπική ιστοσελίδα είναι να υπογράψει επάνω με μια από τις πολλές φορείς υπηρεσιών άμεσων μηνυμάτων . Οι περισσότεροι πάροχοι επιτρέπουν στους webmasters να προσαρμόσετε το πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να ταιριάζει με το θέμα και το ύφος της ιστοσελίδας προορισμό του . Οδηγίες
Η 1

Αναζήτηση για μια ιστοσελίδα που προσφέρει instant messaging για webmasters . Μερικές από τις πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες περιλαμβάνουν bravenet.com , jabbify.com και neomessenger.com . 2

Εγγραφείτε για ένα λογαριασμό με τον πάροχο υπηρεσιών της επιλογής σας . Κάθε ιστοσελίδα θα έχει τις δικές της απαιτήσεις . Μερικοί θα σας ζητήσει να πληρώσει για μια ιδιότητα μέλους , ενώ άλλοι θα σας προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση ή διαφήμιση που υποστηρίζεται από την υπηρεσία .
Εικόνων 3

Προσαρμόστε την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων για να ταιριάζει με την ιστοσελίδα σας . Θέλετε να μοιάζει σαν να δημιουργήθηκε από εσάς , έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο στυλ , χρώματα και γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σελίδων σας .
Η 4

Προσθέστε την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα σας . Οι περισσότεροι πάροχοι θα σας δώσει ένα κομμάτι του κώδικα για να προσθέσετε στο έγγραφο HTML σας ή επεξεργασίας κώδικα . Φροντίστε να τοποθετήσετε τον κώδικα στη σελίδα στην οποία θα θέλατε το instant messaging για να εμφανιστούν.
5

Διαχειριστείτε την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων μέσω του λογαριασμού χρήστη σας στην ιστοσελίδα του παροχέα υπηρεσιών σας .
< Br >
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα