Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να χρησιμοποιήσετε Packet8 VoIP Service

Packet8 επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο μέσω VoIP της ( Voice over Internet Protocol) υπηρεσία . Αν έχετε ήδη αγοράσει ένα σχέδιο από Packet8 , θα βρείτε το περιεχόμενο αυτού του άρθρου πιο χρήσιμο . Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει υπηρεσία VoIP σας και να δοκιμαστεί . Οδηγίες
Η 1

Εξοικειωθείτε με το ακουστικό του τηλεφώνου σας . Μάθετε όλες τις βασικές ενσωματωμένο λειτουργίες του τηλεφώνου από το εγχειρίδιο του χρήστη . 2

Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας το σχέδιο Packet8 σας . Μεγιστοποίηση της χρήσης των μηνιαίο σχέδιο σας . Αν έχετε λάβει ένα απεριόριστο σχέδιο , μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς να ανησυχείτε για επιπλέον χρέωσης .
Εικόνων 3

Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση μέσα στον κώδικα περιοχής σας , καλέστε άμεσα το επταψήφιο αριθμό ( χωρίς το κωδικό περιοχής) ακριβώς με τον τρόπο που θα πραγματοποιήσετε μια κλήση από το κανονικό κινητό σας τηλέφωνο .
Η 4

Για όλες τις κλήσεις εκτός τον κωδικό της περιοχής , πληκτρολογήστε τον 11- ψήφιο αριθμό χρησιμοποιώντας 1 ως πρόθεμα ακολουθείται από τον αριθμό ( με τον κωδικό της περιοχής ) .
5

Για να πραγματοποιήσετε μια διεθνή κλήση, απλά πληκτρολογήστε τον διεθνή κώδικα που ακολουθείται από τον αριθμό με τον κωδικό περιοχής .
Η 6

Ενεργοποίηση και ρύθμιση σας τηλεφωνητή . Χαιρετισμούς ρεκόρ για τις εισερχόμενες κλήσεις . Διαμορφώστε το timestamp χρησιμοποιώντας τη σελίδα σας λογαριασμούς με την είσοδο στην ιστοσελίδα . Μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε και να διαβιβάσει τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου σας μέσω e-mail . Επίσης , μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου .
Η 7

Διαμορφώστε την αναγνώριση κλήσης με το όνομα του χαρακτηριστικό . Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αναγνώρισης καλούντος χρησιμοποιώντας τη σελίδα Λογαριασμοί από την ιστοσελίδα . Μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναγνώρισης καλούντος . Για να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό Πηγαίνετε στο Λογαριασμοί , τότε Ενημέρωση του λογαριασμού και κάντε κλικ στην καρτέλα Προσωπικά στοιχεία . Ελέγξτε ή καταργήστε την επιλογή "Εμφάνιση του ονόματος για αναγνώριση καλούντος σε όλους τους λογαριασμούς " επιλογή . Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας . Για απενεργοποίηση αναγνώριση κλήσης , πηγαίνετε στο " Block όνομά μου για τις εξερχόμενες κλήσεις " επιλογή από το μενού Edit Settings.
8

Πατήστε το κουμπί Flash ή Switch γάντζο για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναμονής κλήσης . Σας επιτρέπει να αλλάξετε τις κλήσεις μεταξύ των δύο μερών , όταν το τηλέφωνό σας είναι σε ταυτόχρονη χρήση . Για να έχετε ανενόχλητοι κλήσης , dial * 70 πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης και η δυνατότητα κλήσης σε αναμονή θα απενεργοποιηθεί . Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την αναμονής κλήσης ID για να δείτε τον αριθμό του κόμματος σας καλεί όταν είστε on line με άλλο καλούντα .
Η 9

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το χαρακτηριστικό κλήσης επιστροφής . Πιέστε * 69 για να καλέσετε τον τελευταίο εισερχόμενη κλήση στην τηλεφωνική γραμμή σας .
Η 10

κυριαρχήσει το προώθησης κλήσεων και τρία καλώντας τον τρόπο χαρακτηριστικό. Σας επιτρέπει να δρομολόγησης κλήσεων στο σωστό άτομο . Οι τρεις -way calling χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να χειριστείτε μια κλήση συνδιάσκεψης τριών κομμάτων. Απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί μαστίγιο και να καλέσετε τον αριθμό για να καλέσει το τρίτο μέρος στη συζήτηση .
Η 11

Μάθετε να διαχειρίζεστε τις σημαντικές κλήσεις . Κλήσεις προτεραιότητας μπορεί να χορηγείται με μεγάλη προσοχή χρησιμοποιώντας τον κωδικό Μην ενοχλείτε * 78 . Η εισερχόμενη κλήση θα ενημερωθεί ότι δεν θα ήθελε να διαταραχθεί . Πληκτρολογήστε * 79 για να απενεργοποιήσετε όταν η συζήτηση έχει τελειώσει .
Η

12 Block ανώνυμους καλούντες που χρησιμοποιούν * 77 όταν λαμβάνετε μια κλήση . Αυτό στέλνει όλες τις εισερχόμενες ανώνυμες κλήσεις στην υπηρεσία τηλεφωνητή σας . Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία , απλά να καλέσετε * 87 .
Η 13

Χρησιμοποιήστε το Enhanced 911 δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήσεις έκτακτης ανάγκης .
Η 14

Εγγραφείτε σε άλλους καταβάλλονται χαρακτηριστικά, όπως Virtual Τηλέφωνο , διακριτού κωδωνισμού , Αριθμός χωρίς χρέωση , και Κατάλογος βοήθεια για να πάρετε τα περισσότερα από την υπηρεσία Packet8 VoIP σας . Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν ένα επιπλέον χαμηλό μηνιαίο κόστος που είναι συμπληρωματική προς την υφιστάμενη βασική σχέδιό σας .
Η 15

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα , επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο Packet8 για βοήθεια.
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα