Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να Set Up Vonage VoIP

Η Vonage VoIP ( Voice over Internet Protocol), η υπηρεσία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του Διαδικτύου και είναι φθηνότερα σε σύγκριση με τα συμβατικά τηλεφωνικά . Δημιουργία μιας σύνδεσης Vonage VoIP στιγμή που έχετε αγοράσει τη σύνδεση και το τηλέφωνο του προσαρμογέα /router δεν είναι δύσκολο . Εδώ είναι πώς . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Καλώδια για σύνδεση
Vonage συμβατό router /προσαρμογέα
σύνδεσης στο Internet με ένα modem ή router

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Ρύθμιση του δρομολογητή
< br > 1

Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι ή το γραφείο σας καλωδίωση είναι στη θέση του . Προσλάβετε έναν επαγγελματία αν έχετε πρόβλημα , όπως η εργασία απαιτεί κάποια εμπειρία . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά τηλέφωνα με Vonage VoIP , αλλά για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό θα πρέπει να τροποποιήσετε την υπάρχουσα καλωδίωση σας . 2

Απομονώστε υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή σας . Οποιαδήποτε διακύμανση της τάσης κατά μήκος της γραμμής θα μπορούσε να βλάψει τον εξοπλισμό σας και να προκαλέσει πυρκαγιά .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι η τηλεφωνική σας γραμμή είναι αποσυνδεδεμένη . Σήκωσε το τηλέφωνο και βεβαιωθείτε ότι είναι νεκρός . Εάν ο ήχος κλήσης επιμένει , καλέστε έναν επαγγελματία στο τηλεφωνική εταιρεία ή έναν ειδικευμένο ηλεκτρολόγο .
Η 4

Ελέγξτε όλα τα περιεχόμενα του πακέτου προσαρμογέα /router . Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την κύρια router και κάποια καλώδια .
5

Συνδέστε Vonage VoIP τηλέφωνο προσαρμογέα /router σας . Απενεργοποιήστε όλες τις συσκευές . Συνδέστε το καλώδιο Ethernet που βγαίνει από το μόντεμ σας στο διαδίκτυο στη θύρα Internet του δρομολογητή .
Η 6

Πάρτε το καλώδιο Ethernet που παρέχονται μαζί με Vonage συμβατό router σας και συνδέστε το ένα άκρο σε κάποια από τις αριθμημένες θύρες το πίσω μέρος του δρομολογητή. Το άλλο άκρο πρέπει να είναι συνδεδεμένο στη θύρα Ethernet του υπολογιστή σας ( ή ο διακόπτης) .
Η

7 Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του δρομολογητή . Συνδέστε την τηλεφωνική γραμμή σε οποιοδήποτε από τηλεφωνική θύρα του δρομολογητή . Περισσότερα τηλεφωνικές γραμμές μπορεί να συνδεθεί ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων θυρών .
8

Ενεργοποιήστε το μόντεμ στο διαδίκτυο , Vonage router και τον υπολογιστή σας
εικόνων Ρύθμιση του Router
Τετάρτη 9

Διαμορφώστε το δρομολογητή για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης . Για να γίνει αυτό , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την δημιουργία CD που μπορεί να παρέχεται μαζί με τη σύνδεσή σας Vonage . Εάν δεν έχετε το CD , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Web Vonage για τη διαμόρφωση .
Η 10

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βοηθητικό πρόγραμμα Web , πληκτρολογήστε 192.168.15.1 στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Η οθόνη σύνδεσης για το τμήμα διαχείρισης του δρομολογητή σας θα εμφανιστεί .
Η 11 Πληκτρολογήστε "admin" σαν όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και συνδεθείτε Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης αργότερα .

Εμφανίζεται η "Basic Setup" οθόνη . Επιλέξτε τον τύπο της σύνδεσης στο Internet . Έχετε τρεις επιλογές - Αποκτήστε μια διεύθυνση IP αυτόματα ( προεπιλογή ) , Static IP και PPPoE . Εάν το μόντεμ σας στο Internet είναι ενεργοποιημένη για DHCP , θα πρέπει να επιλέξετε να αποκτήσει ΙΡ . Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο , ζητήστε από τον ISP σας . Η " Αποκτήστε μια διεύθυνση IP αυτόματα " συνιστάται, καθώς δεν χρειάζεται να εισάγετε χειροκίνητα τη διεύθυνση IP της σύνδεσής σας στο Internet στις ρυθμίσεις του router σας .
Η 12

Εάν επιλέξετε Static IP ( router σας στο Internet δεν είναι DHCP ) , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP , τη μάσκα υποδικτύου , την πύλη , DNS και WNS . Αν δεν έχετε αυτά, ζητήστε από τον ISP σας .
Η 13

Αν επιλέξετε PPPoE , θα χρειαστεί να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχεται από τον ISP σας .
Η 14 < p > Κάντε κλικ στο ρυθμίσεις "Αποθήκευση" . Η βασική ρύθμιση είναι πλήρης . Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να είναι αρκετό για να ρυθμίσετε τη σύνδεσή σας Vonage . Δείτε αν μπορείτε να πάρετε τον ήχο κλήσης. Αν όχι , ίσως χρειαστεί να εισάγετε πρόσθετες ρυθμίσεις ανάλογα με τη σύνδεση στο Internet και το δρομολογητή σας . Ελέγξτε το εγχειρίδιο για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε τέτοιες περιπτώσεις .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα