Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Free World Dialup VoIP

Το λογισμικό επικοινωνίας που επιτρέπει Free World Dialup ( FWD ) VoIP υπηρεσία σας προσφέρει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ως ένα κανονικό τηλέφωνο . Δεν μπορείτε να λάβετε ορισμένες από τις βελτιωμένες υπηρεσίες όπως 3 - way calling και φραγή κλήσεων , σε αντίθεση με άλλα προϊόντα VoIP . Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη Free World Dialup VoIP είναι ένα δωρεάν προϊόν , χρησιμοποιώντας την υπηρεσία για να πραγματοποιήσετε κλήσεις , μαζί με ένα φωνητικό μήνυμα θα πρέπει να λειτουργήσει καλά για εκείνους που δεν επιθυμούν να έχουν ένα περίτεχνο υπηρεσία . Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το Free World Dialup ( FWD ) VoIP . Οδηγίες
Πριν από τη χρήση FWD VoIP
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει τον εαυτό σας στην ιστοσελίδα Free World Dialup ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) . Μόλις εγγραφείτε , θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που έχει αριθμό FWD σας και άλλες σημαντικές πληροφορίες . 2

Κατεβάστε το λογισμικό Communicator , ρυθμίστε το και να δημιουργήσει τη βασική σύνδεση με την ευρυζωνική υπηρεσία Διαδικτύου σας .
εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει όλα τα απαραίτητα υλικού και λογισμικού που απαιτείται για τη χρήση FWD VoIP , όπως μικρόφωνο , ηχεία , τηλέφωνο IP και ούτω καθεξής .
Η 4

να εκδικάσει την ηχώ και ήχο της δοκιμής για το σύστημα σας για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας είναι να καλέσετε έτοιμο .
εικόνων Χρησιμοποιήστε FWD VoIP

5

Run και να ξεκινήσει το λογισμικό Communicator . Η διασύνδεση του λογισμικού είναι φιλικό προς το χρήστη και θα πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίσει περισσότερες από τις δυνατότητες χρήσης χωρίς δυσκολία .
Η 6

Μάθετε πώς μπορείτε να καλέσετε άλλους που χρησιμοποιούν FreeWorldDialup ( FWD ) και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες VoIP . Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να βρείτε μια λίστα με τους εταίρους από ομοτίμους που απαριθμούνται στην « « ισότιμη » σελίδα . Εδώ θα βρείτε οδηγίες για το πώς να καλέσετε από αυτά τα δίκτυα .
Η 7

Εξερευνήστε τα διόδια δωρεάν υπηρεσία κλήσης του FWD . Μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό χωρίς χρέωση , χρησιμοποιώντας το σωστό κωδικό πρόθεμα . Η ιστοσελίδα FWD έχει ένα λεπτομερή κατάλογο των κωδικών πρόθεμα για δωρεάν κλήση αριθμών από διάφορες χώρες . Για παράδειγμα , μπορείτε να καλέσετε * 18005558111 για να καλέσετε τον αριθμό χωρίς χρέωση 1-800-555-8111 . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε *** αντί για ένα μόνο * . Ομοίως, η γραμμή κώδικα πρόθεμα για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι * 44800 .
8

Διαχείριση της λίστας επαφών σας . Προσθέστε φίλους από άλλους πελάτες IM όπως AIM , MSN , Yahoo , ICQ και ούτω καθεξής . Χρησιμοποιήστε το δίκτυο συνομιλίας από το μενού Εργαλεία . Προσθήκη λογαριασμών, όπως το MSN ή το Yahoo , αν δεν έχετε λογαριασμούς . Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στο επόμενο και να προχωρήσουμε . Για να οργανώσετε το λογαριασμό απευθείας στο δίκτυο IM , κάντε κλικ στο " " αρχείο " και " Ρύθμιση Λογαριασμού " . Στο ανοιχτό παράθυρο διαλόγου κάντε κλικ στο " Proxies IM Δίκτυο " στην καρτέλα αριστερή πλευρά .
Η 9

Ενεργοποίηση FWD τηλεφωνητή σας . Στην τοποθεσία Web πηγαίνετε στο Extra Χαρακτηριστικά στην καρτέλα my.FWD και κάντε κλικ στο πλαίσιο ενεργοποίησης . Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για τη δημιουργία του λογαριασμού τηλεφωνητή σας . Για να ανακτήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας , καλέστε το 8502 και εισάγετε τον κωδικό του τηλεφωνητή σας . Δεν χρειάζεται να πατήσετε το πλήκτρο # .
Η 10

Βελτιώστε την εμπειρία FWD σας, θέτοντας ένα προσωπικό χαιρετισμό ή κωλύματος /busy tone στο online λογαριασμό FWD σας . Τηλεφωνούσαν για τον αριθμό FWD 8502 . Εισάγετε τον κωδικό σας και πατήστε 0 για να εισάγετε το μενού . Πατήστε 1 για να καταγράψει ένα " Μη " το μήνυμα , πατήστε 2 για να καταγράψει μια " Busy" μήνυμα και πατήστε 3 για να ηχογραφήσετε ένα "Personal welcome" χαιρετισμό . Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις για το πότε θέλετε οι καλούντες να ακούσουν κάθε εγγραφή.
Η 11

Μάθετε πώς να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία για να λάβετε νέες ειδοποιήσεις μηνυμάτων . Αν έχετε εισάγει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη στιγμή της κοινοποίησης , τότε θα λάβετε ένα αρχείο φωνητικού ταχυδρομείου ως συνημμένο WAV , όταν κάποιος σας καλεί και αφήνει ένα μήνυμα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα