Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Μπορείτε να Φαξ Χρησιμοποιώντας μια VoIP γραμμή

; Πολλοί άνθρωποι ονομάζουν άλλα άτομα που χρησιμοποιούν ένα σύστημα πρωτοκόλλου VoIP , αλλά μερικές φορές , μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα φαξ πάνω από τη γραμμή VoIP , καθώς και . Με αυτόν τον τρόπο , όμως , φέρνει ορισμένα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν . Τα κύρια θέματα
Η

συσκευές φαξ σχεδιαστεί για να λειτουργεί στο πρότυπο σταθερά , και δεν λειτουργούν καλά πάνω από VoIP λόγω του θορύβου που παράγεται από τη γραμμή . Θέματα σταθερότητας στην πάροχο VoIP καθιστά επίσης δύσκολη την αποστολή φαξ μέσω VoIP .
Εικόνων διαμόρφωσης φαξ
Η

Τεχνολογία εμπειρογνώμονα Chris Pirillo δηλώνει ότι οι μηχανές φαξ , πρέπει να οριστεί στο χαμηλότερο baud , ή την ταχύτητα , είναι δυνατόν ( συνήθως 9600 baud ) . Απενεργοποιήστε τη διόρθωση σφαλμάτων , τα οποία συνήθως διορθώνει σφάλματα που οφείλονται σε κακή υποδοχή ή δυσλειτουργίες , καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόσθετα λάθη .

Η Ρυθμίσεις Provider
Η

Ρωτήστε σας τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πάροχο VoIP για να βοηθήσει από την κατοχή τους που πακετάρισμα σας σε 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο . Επίσης, δείτε αν υποστηρίζουν τα T.38 ή G711 codecs για την καλύτερη φαξ μέσω VoIP .
Εικόνων Γιατί φαξ μέσω VoIP ;
Η

Δεδομένου ότι η τιμολόγηση είναι γενικά το " all- you- can-eat " , ποικιλία σταθερού επιτοκίου όταν πρόκειται για τη χρήση VoIP , οι χρήστες μπορούν να στείλει πολλά φαξ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση μέχρι νομοσχέδιο .
εικόνων ταχύτητας
< br >

πάντα κρατήστε ένα μάτι για upload και download ταχύτητά σας ISP , όπως η ταχύτητα του καθορίζει την ικανότητά σας για την αποστολή φαξ μέσω VoIP .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα