Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Οφέλη από το VoIP

Voice over Internet Protocol , ευρύτερα γνωστή ως VoIP , είναι η τηλεφωνική υπηρεσία που λειτουργεί μέσω σύνδεσης υψηλής ταχύτητας στο Internet . VoIP σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του Διαδικτύου , αντί μέσω τηλεφωνικών γραμμών , όπως την παραδοσιακή τηλεφωνική υπηρεσία . Ενώ VoIP δεν είναι τέλεια , πολλοί χρήστες VoIP μπορούν να συμφωνήσουν ότι τα οφέλη - εξοικονόμηση κόστους, τη φορητότητα , καθαρότητα φωνής και καλώντας χαρακτηριστικά - είναι πολλά . Εξοικονόμηση κόστους
Η

εξοικονόμηση κόστους μπορεί ενδεχομένως να είναι το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση της τεχνολογίας VoIP . Επειδή VoIP λειτουργεί μέσω της σύνδεσής σας στο Internet , δεν απαιτεί η υπηρεσία και η πληρωμή για μια τυπική τηλεφωνική γραμμή . MagicJack είναι ένα παράδειγμα του πόσο μεγάλη εξοικονόμηση κόστους μπορεί να είναι , όταν χρησιμοποιεί το VoIP . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MagicJack , αρχική αγορά MagicJack κοστίζει $ 39.95, με κάθε επιπλέον έτος υπηρεσίας για 19,95 $ . Σε σύγκριση με την AT & T διαφημίζονται καλώντας σχέδιο για ένα κόστος $ 32,99 ανά μήνα , αυτό δείχνει μια μεγάλη εξοικονόμηση κόστους .
Εικόνων Φορητότητα
Η

Ένα άλλο όφελος της υπηρεσίας VoIP είναι της φορητότητα . VoIP είναι συνδεδεμένη με ένα τηλέφωνο IP και όχι μια θέση σαν πρότυπο τηλεφωνικές γραμμές ? Ως εκ τούτου , αν χρησιμοποιείτε VoIP σκληρό τηλέφωνο ή ένα κανονικό τηλέφωνο με έναν προσαρμογέα VoIP , VoIP σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις από οποιοδήποτε σημείο όπου υπάρχει ένα high- ταχύτητα σύνδεσης στο Internet. Μπορείτε να ουσιαστικά «μεταφέρουν» τηλεφωνική υπηρεσία σας όπου κι αν πάτε .

Η Φωνή σαφήνεια
Η

Καθαρότητα φωνής είναι ένα ακόμη όφελος της υπηρεσίας VoIP . VoIP τεχνολογία μετατρέπει τα αναλογικά σήματα φωνής σε ψηφιακά πακέτα δεδομένων σε πραγματικό χρόνο , ενισχύοντας τη σαφήνεια του αμφίδρομη μετάδοση φωνής. Ως εκ τούτου , καθαρότητα φωνής VoIP είναι το ίδιο καλό ή καλύτερο από αυτό της απλής τηλεφωνικής γραμμής . VoIP εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό σε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας ? . Τόσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet , η μεγαλύτερη καθαρότητα φωνής και την ποιότητα σας
εικόνων Χαρακτηριστικά
Η

Πολλά από τα εξοικονόμηση κόστους που συνδέεται με το VoIP μπορεί να βρεθεί σε χαρακτηριστικά . Παραδοσιακές εταιρείες τηλεφωνίας χρεώνουν συχνά για τα χαρακτηριστικά , όπως αναμονή κλήσης και αναγνώριση κλήσης . Από την άλλη πλευρά , πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VoIP συμπεριλάβετε αυτά τα στοιχεία με την υπηρεσία . Για παράδειγμα , Vonage περιλαμβάνει πάνω από 25 χαρακτηριστικά με την υπηρεσία VoIP τους , κάποια από αυτά είναι αναγνώριση κλήσης , αναμονή κλήσεων , τρεις - καλώντας τον τρόπο και την προώθηση κλήσεων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα