Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Περιορισμοί της τηλεδιάσκεψης

Video conferencing δεν είναι μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις . Με προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που υποστηρίζουν one-on -one συνομιλία μέσω βίντεο , και υπηρεσίες όπως το Skype πράγμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να προσθέσει πολλούς ανθρώπους σε μια κλήση βίντεο , το βίντεο-διάσκεψη είναι πανταχού παρούσα στην κουλτούρα του Διαδικτύου . Ωστόσο , μόνο και μόνο επειδή είναι κοινός τόπος δεν σημαίνει ότι τηλεδιάσκεψης είναι χωρίς συστροφές ή εμπλοκές της . Τεχνικά Θέματα
Η

Τηλεδιάσκεψη στηρίζεται σε πολλά κομμάτια της τεχνολογίας - εάν έχετε τέσσερα άτομα σε μια τηλεδιάσκεψη , η διάσκεψη απαιτεί τέσσερις λειτουργικές υπολογιστές , κάμερες , μικρόφωνα , και συνδέσεις με το Διαδίκτυο . Το συνέδριο μπορεί να ανακοπεί , για παράδειγμα , αν ο υπολογιστής κάθε χρήστη ένα πηγαίνει προς τα κάτω ή μια σύνδεση στο Internet υστερήσεις . Πέρα από τα ζητήματα με την τεχνολογία που εμπλέκονται , αν έχετε ένα μέλος της τηλεδιάσκεψης σας που τρέχει ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα ( όπως το Linux ή το OS X ) ή δεν έχετε έναν υπολογιστή που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος , να πάρει ο καθένας που συνδέεται μπορεί να είναι δύσκολη . Αν κάποιος από τους χρήστες έχει χαμηλότερη ποιότητα της κάμερας ή του μικροφώνου , μπορεί να κάνει την επικοινωνία δύσκολη .
Εικόνων Υπηρεσία Περιορισμοί
Η

Μπορείτε να συναντήσετε αρκετούς περιορισμούς κατά τη χρήση μιας υπηρεσίας για το βίντεο conferencing , ειδικά μια δωρεάν υπηρεσία . Πολλές δωρεάν υπηρεσίες , όπως το Skype , AIM , το Gmail και το Yahoo! Messenger , έχουν περιορισμούς σχετικά με τον αριθμό των χρηστών που μπορείτε να συμπεριλάβετε σε ένα συνέδριο - ακόμη και εμπορικές υπηρεσίες όπως το όριο συνέδρια της Cisco WebEx σε επτά χρήστες της κάμερας . Επιπλέον , η υπηρεσία μπορεί να πάει κάτω απροσδόκητα , φέρνοντας τη συνάντησή σας σε ένα πρόωρο τέλος .

Η ζητήματα χρηστών
Η

Θα βρείτε τον εαυτό σας με τα καπρίτσια των χρηστών συμμετέχουν στη βίντεο-διάσκεψη και την ικανότητά τους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία μπροστά τους . Οι περισσότεροι άνθρωποι που συμμετέχουν σε μια τηλεδιάσκεψη θα ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει το υλικό τους , αλλά υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που παρέχουν βίντεο conferencing υπηρεσία που ακόμα και τεχνολογία-καταλαβαίνω χρήστες μπορεί να τρέξει σε προβλήματα όταν χρησιμοποιείτε ένα νέο και άγνωστο υπηρεσία video conferencing .
εικόνων Ζητήματα Επικοινωνίας
Η

άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά στις πληροφορίες που τους παρουσιάζονται , μέσω τηλεδιάσκεψης , σε αντίθεση με μια πρόσωπο-με - πρόσωπο συνάντηση . Σύμφωνα με τον Carlos Ferran και Stephanie Watts το 2008 τη μελέτη τους σε video conferencing , οι χρήστες ανταποκρίνονται περισσότερο πόσο πολύ τους αρέσει ένα ηχείο από το κύρος της συζήτησής τους . Οι χρήστες μπορούν επίσης να βρείτε δύσκολο να μην multitask στους υπολογιστές τους από ό, τι θα ήταν σε μια φυσική συνάντηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα