Δικτύωση

* Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Τοπικά Δίκτυα

Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση RG6 Καλώδια

; Αν και δεν μπορεί να είναι άμεσα εξοικειωμένοι με καλώδια RG6 , πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση . " RG6 » είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια βασική ομοαξονικό καλώδιο που χρησιμοποιείται με πολλά διαφορετικά είδη ηλεκτρονικού εξοπλισμού . Ένα καλώδιο RG6 μπορεί να μεταφέρει τόσο ήχου και πληροφορίες βίντεο ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλώδιο , το οποίο το καθιστά ευεργετικό για διάφορους λόγους . Καλωδιακή τηλεόραση
Η

Λόγω της ικανότητάς του καλωδίου RG6 να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες υψηλής ποιότητας ήχου και βίντεο πληροφορίες , τα καλώδια RG6 χρησιμοποιηθεί εκτενώς με καλωδιακή τηλεόραση ρυθμίσεις . Η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη σε υποδοχή καλωδίου σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας μέσω ενός καλωδίου RG6 . Ο ήχος και πληροφορίες εικόνας από τηλεοπτικά προγράμματα που μεταφέρονται από τον παροχέα υπηρεσιών σας στο σπίτι σας και στη συνέχεια αποστέλλονται μέσω της καλωδιακής τηλεόρασης δέκτη της τηλεόρασής σας .
Εικόνων TV Antenna
Η

Α κεραία τηλεόρασης θα χρησιμοποιήσει επίσης ένα καλώδιο RG6 . Το καλώδιο RG6 συνδέει ίδια την κεραία στην τηλεόρασή σας . Το ένα άκρο του καλωδίου είναι μόνιμα συνδεδεμένο με την κεραία , ενώ οι άλλες βίδες στο πίσω μέρος της τηλεόρασης στην είσοδο με την ένδειξη " COAX . " Η κεραία λαμβάνει σήματα βίντεο από το over-the - air μεταδόσεις που έχουν περάσει κάτω μέσω του καλωδίου στην τηλεόραση . TV tuner της τηλεόρασης , στη συνέχεια μετατρέπει το σήμα πίσω σε πληροφορίες ήχου και βίντεο μπορεί να εμφανίσει στην οθόνη .

Όργανα Βίντεο
Η

Είναι επίσης κοινό να βρείτε βίντεο εξοπλισμό που χρησιμοποιεί καλώδια RG6 . Αυτό οφείλεται στην ικανότητα του καλωδίου να γρήγορα και αποτελεσματικά μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης τόσο βίντεο και ήχου. Γενικά μικρότερες φωτογραφικές μηχανές επίπεδο του καταναλωτή και οι βιντεοκάμερες δεν θα χρησιμοποιήσει RG6 υπέρ της κάτι σαν USB ή FireWire . Επαγγελματικός εξοπλισμός βίντεο που βρίσκονται σε μέρη όπως η τηλεόραση σταθμοί χρησιμοποιούν εκτενώς καλώδια RG6 να κάνετε μεταφορά δεδομένων .
Εικόνων Connectors
Η

Τα μεταλλικά άκρα των καλωδίων RG6 ονομάζεται « σύνδεσμοι ». Είναι το τμήμα του καλωδίου που κρατά σταθερά συνδεδεμένο σε μια ομοαξονική είσοδο σε μια τηλεόραση ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή . Το εσωτερικό του συνδετήρα με σπείρωμα , όπως το κεφάλι της βίδας . Οι βίδες υποδοχή ασφάλεια πάνω σε ένα ομοαξονικό είσοδο , κρατώντας το καλώδιο ασφαλισμένες και στη θέση . Αν κάνετε το δικό σας καλώδιο προσαρμοσμένο μήκος RG6 μπορείτε να αγοράσετε ένα Coax Connector από διάφορες online εμπόρους λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και η χρήση ενός σφιγκτήρα καλωδίου για να συνδέσετε την υποδοχή στο άκρο του καλωδίου .
Εικόνων Σύνδεση δύο καλώδια

είναι επίσης δυνατόν να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα για να συνδεθεί με καλώδια RG6 μαζί . Αυτές οι προσαρμογείς μπορεί να αγοράσει από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Διαθέτουν δύο εισόδους RG6 καταφέρνω . Ένα καλώδιο συνδέεται σε μία από τις εισόδους και τις άλλες τάπες στην άλλη είσοδο . Στη συνέχεια, κάθε καλώδιο είναι συνδεδεμένο με ειδική συσκευή και το σήμα περνά από το ένα καλώδιο μέσω του προσαρμογέα και στην άλλη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση ενός τοπικού εκτυπωτή DYMO συνδέεται με το Terminal Services

Ένας εκτυπωτής DYMO είναι ένας τύπος του κατασκευαστή ετικετών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τη διεύθυνση , τα προσωπικά και άλλα είδη σημάτων . Terminal υπηρεσίες είναι ένα παλαιότερο όνομα που δόθηκε στο λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας του λογισμικού στον υπολογιστή σας έχει τη δυνατότητα να συνδεθούν με τον εκτυπωτή υπηρεσίες τερματικού σταθμού για το τηλεχειριζόμενο υπολογιστή . Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να εκτυπώσ

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα