Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Τοπικά Δίκτυα

Πώς να δικτύου PC και Mac Laptops Desktops

Όταν ένα φορητό υπολογιστή και ένα desktop Mac βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο , είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μοιράζονται τους πόρους . Μόλις το laptop και το Mac έχουν διαμορφωθεί για να δείτε ο ένας τον άλλο , και τα δύο αρχεία και εκτυπωτές μπορούν να μοιραστούν και πίσω όσο υποστηρίζεται ο εκτυπωτής σε κάθε υπολογιστή . Αν ο εκτυπωτής λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένο απευθείας σε κάθε υπολογιστή , τότε αυτό θα λειτουργήσει από τις δύο υπολογιστές που βρίσκονται σε δίκτυο . Οδηγίες
Διαμόρφωση του Mac
Η

1 Ανοίξτε τις « Προτιμήσεις συστήματος » και κάντε κλικ στο εικονίδιο " Sharing" . 2

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το λουκέτο στο κάτω μέρος και εισάγετε λογαριασμό χρήστη τον κωδικό πρόσβασής σας .
εικόνων 3

Κάντε κλικ τον έλεγχο υπό τον τίτλο " Κοινή χρήση αρχείων " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Επιλογές" . Κάντε κλικ στο δίπλα στο " Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με χρήση SMB ( Windows) . " Επιλέξτε τους φακέλους για κοινή χρήση και το επίπεδο πρόσβασης στο δίκτυο του καθενός, όπως είναι μόνο για ανάγνωση ή να διαβάσει και να γράψει .
Η

4 Κάντε κλικ στο δίπλα στο " Sharing εκτυπωτή" αν τυχόν εκτυπωτές θα κατανεμηθούν οι δίκτυο .
εικόνων PC Laptop Εγκατάσταση
5

δεξί κλικ στο φάκελο για να μοιραστεί και επιλέξτε " Κοινή χρήση και ασφάλεια " ή " Μοιραστείτε με > Ειδικές άνθρωποι , " ανάλογα με σχετικά με την έκδοση των Windows στο laptop .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη" και πληκτρολογήστε " επισκέπτες " χωρίς εισαγωγικά και πατήστε το πλήκτρο "Enter" .
Η 7 < p > Αλλάξτε τα δικαιώματα και των δύο "Everyone " και " επισκέπτες " για να συμπεριλάβει το κατάλληλο επίπεδο πρόσβασης , όπως " Πλήρης έλεγχος " για την πλήρη , ανοικτή πρόσβαση στα αρχεία .
8

Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου και επιλέξτε " Συσκευές και εκτυπωτές " ή " Εκτυπωτές και φαξ ", ανάλογα με ποια έκδοση των Windows ο φορητός υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία . Εισάγετε τις ιδιότητες του εκτυπωτή από κάθε εκτυπωτή να είναι κοινόχρηστος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα