Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Τοπικά Δίκτυα

Πώς να πάρει ενημερώσεις από ένα διακομιστή WSUS Αντί της Microsoft

Κάθε μήνα η Microsoft εκδίδει ενημερώσεις για τα προϊόντα λογισμικού τους για την αντιμετώπιση των ανησυχιών για την ασφάλεια και λειτουργικά θέματα . Οι περισσότεροι χρήστες από το σπίτι λάβετε αυτές τις ενημερώσεις αυτόματα από την ιστοσελίδα του Microsoft Update . Σε ένα μεγάλο επιχειρηματικό περιβάλλον , οι περισσότεροι διαχειριστές του δικτύου προτιμούν να ελέγξει τις ενημερωμένες εκδόσεις οι υπολογιστές λαμβάνουν . Χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας , μπορεί να πει κάθε υπολογιστή στο περιβάλλον για να ψάξουν για ενημερώσεις σε ένα διακομιστή WSUS , αντί της ιστοσελίδας του Microsoft Update . Αλλά ακόμα και αν ο υπολογιστής σας δεν είναι μέρος ενός μεγάλου τομέα, εφ 'όσον υπάρχει ένα τοπικό διακομιστή WSUS , μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις από αυτήν τη θέση . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ένας υπολογιστής με Windows XP ή νεότερη έκδοση .
Πρόσβαση στο δίκτυο υπολογιστών σε ένα εκτελεί Windows Server Update Services για .
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Τροποποίηση ρυθμίσεων WSUS σε ένα αυτόνομο υπολογιστή .
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " Gpedit.msc " για να ανοίξετε το εργαλείο Group Policy Editor 2

Αναπτύξτε το " Ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστή " κόμβο , στη συνέχεια, αναπτύξτε τον κόμβο " Πρότυπα διαχείρισης ", ακολουθούμενο από το " Windows Components " κόμβο μέχρι να φτάσετε το "Windows Update" του κόμβου .
εικόνων 3

κάντε διπλό κλικ στο " Configure Automatic Updates" από το λίστα των ρυθμίσεων στο δεξιό τμήμα του παραθύρου του εργαλείου διαχείρισης πολιτικής ομάδας .
Η 4

Επιλέξτε το κουμπί "Ενεργοποίηση" το ραδιόφωνο και κάντε κλικ στο κουμπί " OK" , αφήνοντας τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες τιμές τους . < br >
5

κάντε διπλό κλικ στο " Καθορισμός intranet Microsoft τοποθεσία υπηρεσία ενημέρωσης " από τη δεξιά πλευρά του παραθύρου της κονσόλας διαχείρισης για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της ιδιοκτησίας .
Η

6 Επιλέξτε το " Enabled " κουμπί και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το intranet ενημέρωση τόπο υπηρεσίας του τοπικού διακομιστή WSUS στο πρώτο πεδίο . Για παράδειγμα , εάν το τοπικό διακομιστή WSUS ονομάζεται " WSUSServer " θα πρέπει να εισάγετε " http://WSUSServer . "
Η 7

Εισάγετε την τοποθεσία του διακομιστή WSUS στατιστικών στο δεύτερο πεδίο . Σε ένα μικρό single - server εγκατάστασης WSUS , αυτό θα είναι η ίδια τιμή με την τοποθεσία ενημέρωσης intranet .
8

Πατήστε "OK" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας .
Η 9

Κάντε κλικ στο " Αρχείο" στη γραμμή μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος " για να κλείσετε τον Επεξεργαστή πολιτικής ομάδας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα