Δικτύωση

* Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Τοπικά Δίκτυα

Πώς να ελέγξει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows με την πολιτική ομάδας

Τα Windows Update λήψεις χρησιμότητα και εφαρμόζει τα τελευταία patches των Windows στους υπολογιστές των χρηστών σας . Ο συντάκτης της πολιτικής ομάδας είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να ελέγχουν όλες τις πτυχές των υπολογιστών του δικτύου . Ο συντάκτης επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου για να ρυθμίσετε τα δικαιώματα , desktop εγκατάστασης εικόνες και ελέγχουν τον τρόπο το βοηθητικό πρόγραμμα Windows Update εφαρμόζει τις τελευταίες αναβαθμίσεις για τα Windows . Η πολιτική αυτή καθιστά πιο βολικό για τους διαχειριστές δικτύου να ελέγχει τις ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" στη γραμμή εργασιών του διακομιστή . Πληκτρολογήστε " gpedit.msc " και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Αυτή είναι η συντόμευση για το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας, η οποία ελέγχει τη ρύθμιση για τις πολιτικές του δικτύου σας . 2

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της πολιτικής υψηλού επιπέδου επισημαίνονται στο "Computer Configuration " στην αριστερή πλευρά της οθόνης χρησιμότητας . Κάνοντας κλικ στο "Computer Configuration " επεκτείνει μια λίστα επιλογών .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Πρότυπα διαχείρισης " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Windows Components " για να δείτε τη λίστα των πολιτικών για την ομάδα . Κάντε διπλό κλικ στην πολιτική "Windows Update" , η οποία ανοίγει ένα παράθυρο διαμόρφωσης .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Ενεργοποιημένο " για να ενεργοποιήσετε την πολιτική . Εμφανίζεται μια λίστα drop-down . Κάντε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού για να καθορίσει πώς θέλετε τους υπολογιστές των χρηστών για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Για παράδειγμα , επιλέξτε " Αυτόματη λήψη και προγραμματισμός της εγκατάστασης " για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση αυτόματα μετά τη λήψη των αρχείων .
5

Κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις . Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" ξανά και πληκτρολογήστε " gpupdate /force " για την ενημέρωση των πολιτικών για όλους τους υπολογιστές στο δίκτυο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα