Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Δικτύωση στο Διαδίκτυο

Πώς να Test γραμμή μου για την Ευρυζωνικότητα

Broadband είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο . Broadband έρχεται σε πολλές διαφορετικές ταχύτητες , οπότε η εξέταση για την ταχύτητα και αν έχετε ευρυζωνική σύνδεση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο . Η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet καθορίζονται από την υπηρεσία που λαμβάνει από τον πάροχο . Επιπλέον , δεν είναι όλοι οι ευρυζωνικές συμφόρησης μπορούν να ελεγχθούν από τον χρήστη . Για παράδειγμα , χαμηλότερες ταχύτητες μπορεί να είναι από μια αργή σύνδεση με το διακομιστή ή κατειλημμένη γραμμή δεδομένων . Οδηγίες
Η

1 Συνδέστε σε μια τοποθεσία Web που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή ταχύτητα . Σε αυτό το παράδειγμα , η εφαρμογή που χρησιμοποιείται είναι από speedtest.net . Αυτή η ιστοσελίδα έχει μια δοκιμαστική εφαρμογή η ταχύτητα στην αρχική σελίδα . Όταν συνδεθείτε με την τοποθεσία Web , αλλά ανιχνεύει και τη θέση του σημείου πρόσβασης στο σπίτι σας και το είδος της υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη Test " στην κορυφή της σελίδας Web για να αρχίσει η δοκιμή . Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά για να τρέξει η εφαρμογή , ειδικά σε περίπτωση που διαπιστωθούν μικρότερες ταχύτητες .
Εικόνων 3

αξιολογεί τα αποτελέσματα . Υπάρχουν τρία αποτελέσματα δοκιμής που δίνεται όταν η ταχύτητα δοκιμής έχει τελειώσει . Πρώτον, μια δοκιμή ping γίνεται . Μια δοκιμές ping αξιολογεί πόσο χρόνο χρειάζεται για ένα μικρό κομμάτι των δεδομένων να ταξιδέψουν μέσω του Διαδικτύου . Η δοκιμή ping δίνεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και θα πρέπει να είναι κάτω από 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου . Δεύτερον , η ταχύτητα λήψης είναι δεδομένη. Οι χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων να περιμένουμε να δούμε τα ποσοστά λήψης περίπου 1.5Mb ανά δευτερόλεπτο . Αυτό είναι ενδεικτικό της ταχύτητας ευρυζωνική σύνδεση . Τέλος , η ταχύτητα upload είναι δεδομένη. Ανεβάστε ταχύτητες είναι συνήθως το ήμισυ του ταχύτητα λήψης αποτελεσμάτων . Ο λόγος είναι επειδή οι πληροφορίες αποστολής είναι συνήθως πολύ μικρή κατά την περιήγηση στο Internet .
Η 4

Συγκρίνετε τα αποτελέσματα με τους άλλους . Speedtest.net έχει επίσης ένα κουμπί για να συγκρίνουν τα αποτελέσματά σας ενάντια σε άλλους στην περιοχή . Αυτό είναι καλό για τους ανθρώπους που δεν είναι σίγουροι αν τα αποτελέσματα είναι μέτρια ή sub par . Κάντε κλικ στο κουμπί κάτω από την οθόνη των αποτελεσμάτων που φέρει την ένδειξη « Πώς τα αποτελέσματά σας στοίβα μέχρι σε σύγκριση με τους άλλους ; " Αυτό σας δίνει τα στοιχεία για τις μέσες τιμές στη γειτονιά καθώς και αξιολόγησή της από τους άλλους χρήστες για το φορέα παροχής υπηρεσιών σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα