Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Δικτύωση στο Διαδίκτυο

Μυστικά Δικτύωση Υπολογιστών

Η δικτύωση υπολογιστών μπορεί να φαίνεται τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός ανθρώπου στο φεγγάρι για τον αρχάριο υπολογιστή . Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση ενός δικτύου υπολογιστών , το έργο μπορεί να φαίνεται τρομακτικό και να σας ευχηθώ ήταν να κάνει τίποτα άλλο , αλλά αυτό . Ωστόσο , πολλά από τα μυστικά δικτύωση υπολογιστών είναι οι ιδέες της κοινής λογικής που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα δίκτυο στο σπίτι ή στο γραφείο . Δημιουργήστε ένα Δίκτυο Fact Sheet
Η

Δημιουργία ενός δικτύου δελτίο που εσείς και άλλοι να αναφερθείτε όποτε υπάρχει ανάγκη για τεχνική υποστήριξη . Σύμφωνα με Για Ανδρείκελα , οι πληροφορίες σχετικά με το ενημερωτικό δελτίο θα πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές του δικτύου , τα ονόματα διακομιστή δικτύου , τη διεύθυνση IP , όνομα κεντρικού υπολογιστή και οποιεσδήποτε χρήσιμες περιγραφές . Αναγνωριστικά χρήστη Record ( κρατήσει τους κωδικούς πρόσβασης σε μια ξεχωριστή , ασφαλή θέση ) , το όνομα τομέα , WAN ή τη διεύθυνση IP του router , το εύρος IP , την προεπιλεγμένη πύλη και η μάσκα υποδικτύου .
Εικόνων Δεν Cat 5 ή Cat 6 Καλώδια; Δεν υπάρχει πρόβλημα .
Η

Αν έχετε λιμένες που έχει συσταθεί σε ένα σπίτι ή το γραφείο , αλλά δεν έχουν Cat 5 ή ​​Cat 6 καλώδια ( δύο κατηγορίες Βαθμολογία καλωδίων που χρησιμοποιούνται για τις συνδέσεις ethernet και συντομογραφία της κατηγορίας ) , μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο με τα υπάρχοντα AC καλωδίων ρεύματος ή μια τηλεφωνική γραμμή . Η δημιουργία ενός δικτύου με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορα όσο έχοντας ένα ασύρματο δίκτυο , αλλά είναι πιο ασφαλές και πιο εύκολο να εγκαταστήσετε . Για Ανδρείκελα αναφέρει ότι τα δίκτυα που έχει συσταθεί με ένα δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος ή τηλεφωνικές γραμμές είναι πιο ασφαλείς , επειδή είναι δύσκολο για τα άτομα έξω από το σπίτι ή το γραφείο σας για να υποκλέψει τη μεταφορά όλων των δεδομένων .

Η Χτίστε μια ad -Hoc Wireless Network
Η

Σύμφωνα με μυστικά Hardware ( βλ. Πόρων ) , μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να οικοδομήσουν το δικό σας ασύρματο δίκτυο , χωρίς τη χρήση ασύρματου broadband router ή σημείο πρόσβασης, εάν έχετε εγκατεστημένα τα Windows Vista . Για να το κάνετε αυτό , θα πρέπει να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε μια ασύρματη κάρτα δικτύου που να ταιριάζει με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet για κάθε υπολογιστή . Στη συνέχεια , ρυθμίστε τις παραμέτρους του κεντρικού υπολογιστή ή έναν υπολογιστή που διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση στο Internet . Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση IP βρίσκεται στην περιοχή 192.168.0 192.168.1 έως και επιτρέπει WPA2 με τη διαχείριση των δικτύων μέσω του μενού του πίνακα ελέγχου . Επιλέξτε την επιλογή να προσθέσετε ένα δίκτυο και κάντε κλικ στην επιλογή " Δημιουργία δίκτυο ad hoc . " Ρυθμίστε τις ιδιότητες του δικτύου σας , εξασφαλίζοντας το είδος της ασφάλειας είναι " WPA2 - Personal" και να αποθηκεύσετε το δίκτυο όταν τελειώσει με αυτή την ενότητα . Το μόνο που έχει απομείνει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή "Turn on Internet ανταλλαγή σύνδεσης " και συνδέστε τους άλλους υπολογιστές του δικτύου στο ασύρματο δίκτυο του κεντρικού υπολογιστή .
Εικόνων Όταν το Δίκτυο είναι Down < br >

Όταν το δίκτυο του υπολογιστή σας είναι κάτω , αντί να πειραματίζονται με αυτό , δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το απενεργοποιώντας όλους τους υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές που συνδέονται σε αυτό . Στη συνέχεια, κλείστε το router και το κουτί το καλώδιο ή το τηλέφωνο της εταιρείας σας έδωσε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο Internet . Περιμένετε πέντε λεπτά και ενεργοποιήστε τη συσκευή ή το καλώδιο του τηλεφώνου της εταιρείας σας έδωσε , στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το δρομολογητή πέντε λεπτά μετά από αυτό. Πέντε λεπτά μετά την ενεργοποίηση του δρομολογητή , ξεκινήστε τους υπολογιστές σας , ένα κάθε φορά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα