Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Κάρτες Γραφικών

Πώς να Συγκρίνετε κάρτα γραφικών Benchmarks

δοκιμές λογισμικού Η συγκριτική αξιολόγηση των διαφόρων πτυχών του υπολογιστή σας και παρουσιάζει μετρήσιμα αποτελέσματα που μπορούν να συγκριθούν με άλλα σημεία αναφοράς . Οι κάρτες γραφικών συχνά δοκιμάζονται με το εν λόγω λογισμικό για να δείτε πόσο καλά χειρίζονται καθημερινά επεξεργασίας γραφικών και πόρων βαριά παιχνίδια PC . Συγκριτική αξιολόγηση λογισμικού
Η

Πολλά από τα προγράμματα αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή κάρτες γραφικών είναι ελεύθερα διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του λογισμικού . Τέτοια προγράμματα τρέχουν συνήθως πολλαπλές δοκιμές , συμπεριλαμβανομένων των 2D και 3D γραφικών διαδηλώσεις σχεδιαστεί για την προσομοίωση σύγχρονα παιχνίδια PC . Μερικά sites επανεξέταση και συγκριτική αξιολόγηση χρησιμοποιούν επίσης πραγματικά παιχνίδια PC για να προσδιοριστεί γραφικά σημεία αναφοράς .
Εικόνων Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα
Η

βάσεις δεδομένων των αποτελεσμάτων της αναφοράς είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο διαδίκτυο . Αυτές οι περιοχές επιτρέπουν σε σας για να περιηγηθείτε μέσα από πολλαπλά αποτελέσματα της συγκριτικής αξιολόγησης για τις τρέχουσες και παλαιότερες κάρτες γραφικών , συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με ένα άλλο ή βαθμολογία του υπολογιστή σας με το ίδιο λογισμικό . Ορισμένα προγράμματα συγκριτικής αξιολόγησης , όπως PassMark , συλλέγουν πληροφορίες από τις δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης από τους χρήστες και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα στην ίδια ιστοσελίδα για γρήγορη , εύκολη σύγκριση .

Η Εκτιμήσεις
Η < p > Ενώ οι δοκιμές γραφικών αναφοράς δίνουν οι ιδιοκτήτες υπολογιστή μια ιδέα για τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών τους , τα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι απολύτως ακριβής . Άλλα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών παίζουν ρόλο στο πόσο καλά ο υπολογιστής σας εμφανίζει γραφικά . Υλικού, όπως μνήμη του υπολογιστή τυχαίας προσπέλασης ( RAM) και τον επεξεργαστή , επίσης, παράγοντας σε απόδοση γραφικών , και εάν η διαμόρφωση σας διαφέρει από το σύστημα ελέγχου που χρησιμοποιήθηκε για τη σύγκριση της συγκριτικής αξιολόγησης που χρησιμοποιείτε , τα αποτελέσματα πιθανόν θα διαφέρουν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα