Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> servers

Build- It- Yourself Ρομπότ

Κτίριο ρομπότ είναι μια ενδιαφέρουσα και δημοφιλές χόμπι . Χομπίστες ρομπότ να μάθουν τα βασικά και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα , και τις ώρες εμπειρία της διασκέδασης, ενώ μελετώντας την επιστήμη . Tinkerers έχουν πολλά διαφορετικά κιτ ρομπότ για να διαλέξετε . Όχι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσουν το δικό τους ρομπότ από το μηδέν . Mindstorms
Η

Lego Mindstorms είναι ένα κιτ ρομπότ - κτίριο κατάλληλο για τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες . Αυτές οι εξαρτήσεις ρομπότ είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας ρομπότ - μεταξύ των οποίων τρεις μικρούς κινητήρες , έναν αισθητήρα ήχου , αισθητήρα φωτός , αισθητήρα αφής και ακόμη και ένα αισθητήρα απόστασης . Επιπλέον , το κιτ έρχεται με όλα τα καλώδια που θα χρειαστείτε ποτέ , πάνω από 500 κομμάτια κτίριο , ένα καλώδιο USB , και με δυνατότητα Bluetooth dongle , ώστε να μπορείτε να δώσετε εντολές από το φορητό υπολογιστή σας . Υπάρχει ακόμη και μια κοινότητα Lego Mindstorms . Αυτές οι ομοϊδεάτες σχέδια χομπίστες μετοχή , ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εκθέσεις και εμπορικές εγχώριας κατασκευής ρομπότ τους . Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε αν είστε νέοι στον κόσμο της ρομποτικής .
Εικόνων Qfix
Η

Qfix κιτ ρομπότ είναι ένα βήμα μπροστά από Lego Mindstorms . Qfix kits χρησιμοποιούνται σε γυμνάσια , κολέγια και τα σχολεία του εμπορίου για να διδάξουν στους μαθητές τα βασικά της ρομποτικής . Χομπίστες μπορούν επίσης να απολαύσουν Qfix κιτ ρομπότ . Η βασική ρύθμιση του κιτ Qfix είναι παρόμοια με εκείνη των Lego Mindstorms . Η Qfix έρχεται με κινητήρες , αισθητήρες και ενεργοποιητές . ότι οι χομπίστες χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τα δικά τους ρομπότ ικανά μια ποικιλία λειτουργιών . Κιτ Qfix είναι πιο περίπλοκη από ό, τι Lego Mindstorms και να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά τμήματα, αντί των πλαστικών κομματιών .

Η Vex Robotics Σχεδιασμός Συστήματος
Η

Το Σύστημα Σχεδιασμού Vex Robotics είναι μια άλλη εταιρεία που κάνει πολλά διαφορετικά σετ ρομπότ , μεταξύ των οποίων μία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οικοδομήσουμε ένα τηλεχειριζόμενο ρομπότ με μια web cam και ένα βραχίονα συλλήψεως . Vex κατέχει διαγωνισμοί και προκλήσεις , όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Vex , για να δούμε ποιος μπορεί να χτίσει το καλύτερο ρομπότ από Vex κιτ ρομπότ .
Εικόνων Stiquito
Η

Ένα βήμα επάνω από το Vex κιτ είναι η Stiquito , η οποία είναι ένα σετ από την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ενσαρκώσεις των έξι -με πόδια ρομπότ . Αυτά είναι συναρπαστικό , δύσκολο και ένα λογικό επόμενο βήμα για εκείνους που έχουν ξεπεράσει τα απλούστερα κιτ ρομπότ . Stiquito ρομπότ χρησιμοποιούν nitinol - μια έξυπνη μέταλλο που διαστέλλεται και συστέλλεται σαν ένα ανθρώπινο μυ , σύμφωνα με την εφαρμογή θερμότητας . Αυτό μειώνει την ενεργειακή ζήτηση του ρομπότ και την καθιστά αποδοτικότερη κατανάλωση καυσίμων . Για ό, τι μπορούν να κάνουν , Stiquito ρομπότ είναι φθηνά . Μπορείτε να χτίσετε το ένα να κάνει κυριολεκτικά ό, τι θέλετε - . Από το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα το χαλί σας να πλένετε τα πιάτα σας
εικόνων MRDS
Η

Microsoft Robotics Developer Studio ( MRDS ) δημιουργεί ένα εικονικό κόσμο όπου οι χομπίστες μπορούν να σχεδιάσουν και να δοκιμάσουν τα ρομπότ τους πριν από την κατασκευή τους . Αυτό εξοικονομεί χρόνο , τα υλικά και τα χρήματα . Χομπίστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν MRDS να διασυνδέονται με τα ρομπότ τους αφού έχουν κατασκευαστεί . Δεν έχει σημασία το επίπεδο εμπειρίας σας σε συνεργασία με ρομπότ , MRDS είναι ένα μεγάλο εργαλείο για κάθε χομπίστα ρομποτικής .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα