Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> RAM , κάρτες και Μητρικές

Πώς να προσθέσετε μνήμη σε ένα Dell 5100

Το Dell Inspiron 5100 lap-top είναι εξοπλισμένο με 1 GB μνήμης από το εργοστάσιο . Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη μνήμη όσο 2 GB με ένα πρόσθετο Memory Stick στην υποδοχή επέκτασης διαθέσιμες . Μπορείτε να αγοράσετε τα ραβδιά μνήμης από τα μέρη του υπολογιστή ή λιανικής πώλησης ειδών γραφείου . Εγκατάσταση η αναβάθμιση μνήμης εαυτό σας στο σπίτι είναι φθηνότερα από ό, τι έχει ένα κέντρο επισκευής ή τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών το κάνει για εσάς . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Phillips κατσαβίδι
αντι - στατικό ιμάντα

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τερματίστε σας Inspiron 5100 . Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το φορητό υπολογιστή . Περιμένετε 20 δευτερόλεπτα και , στη συνέχεια, αποσυνδέστε όλα τα υπόλοιπα καλώδια ή συσκευές . Γυρίστε το laptop ανάποδα και πιέστε το μοχλό συγκράτησης για να αφαιρέσετε την μπαταρία . Η απελευθέρωση της μπαταρίας είναι ένα στρογγυλό συρόμενο μοχλό που βρίσκεται στο κέντρο κάτω από το laptop . Η μπαταρία βγαίνει στη δεξιά πλευρά του φορητού υπολογιστή και είναι προσβάσιμο όταν ο φορητός υπολογιστής είναι γύρισε ανάποδα . 2

Χαλαρώστε τη βίδα στην πόρτα του τμήματος μνήμης με ένα κατσαβίδι Phillips . Ανασηκώστε την πόρτα από τη θέση και αφαιρέστε το .
Εικόνων 3

Συνδέστε ένα αντιστατικό λουράκι στον καρπό σας και κλιπ το κλιπ του εδάφους σε γυμνό μέταλλο . Αφαιρέστε το memory stick από την αντι-στατική τσάντα της .
Η 4

Βάλτε το στικ μνήμης στην κενή υποδοχή μνήμης . Σύρετε το memory stick στη θέση του σε μια γωνία 45 μοιρών , πιέζοντας προς τα κάτω μέχρι τα κλιπ συγκράτησης να ασφαλίσει.
5

Αντικαταστήστε το κάλυμμα της θήκης της μνήμης . Σφίξτε τη βίδα συγκράτησης της θύρας πρόσβασης με ένα κατσαβίδι Phillips . Τοποθετήστε την μπαταρία μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του .
Η

6 Γυρίστε το laptop σε όρθια θέση . Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στο φορητό υπολογιστή . Συνδέστε τυχόν άλλα καλώδια και συσκευές , και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα