Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> RAM , κάρτες και Μητρικές

Προβλήματα μνήμης DDR

Double Data Rate ( DDR) είναι ένας κοινός τύπος της μνήμης του υπολογιστή που βρίσκονται σε πολλά προσωπικούς υπολογιστές και servers . Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που αφορούν τη μνήμη DDR του υπολογιστή σας , την αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να αποκαλύψει πολλές πιθανές αιτίες και τις πιθανές διορθώσεις . Συμβατότητα
Η

Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος της μνήμης DDR στον υπολογιστή σας ταιριάζει με τον τύπο που καθορίζεται στο εγχειρίδιο του υπολογιστή σας . Όλες τις προδιαγραφές που σχετίζονται με τη μνήμη είναι σημαντικές και πρέπει να ταιριάζει , με εξαίρεση το ποσό της μνήμης, η οποία μπορεί να κυμαίνεται μέχρι ένα καθορισμένο μέγιστο που ορίζεται από τη μητρική πλακέτα. Η μνήμη ιδανικά θα πρέπει να είναι από τον ίδιο κατασκευαστή , αναφέρει η ιστοσελίδα μνήμη DDR Αναβαθμίσεις , αφού ανάμειξη μάρκες μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας .
Εικόνων Εγκατάσταση
Η

πρέπει να εγκατασταθεί μνήμης σωστά ώστε να λειτουργήσει . Εάν έχετε πρόσφατα αναβαθμισμένο RAM σας ή αλλιώς αλλάξει τη διαμόρφωση του συστήματός σας , πηγαίνετε μέσα από την εγκατάσταση και βεβαιωθείτε ότι όλες οι μονάδες μνήμης είναι ασφαλώς στερεωμένα στις υποδοχές τους για τη μητρική πλακέτα . Επίσης , ανατρέξτε στο εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας για να διαπιστώσετε αν οι μονάδες μνήμης θα πρέπει να εγκατασταθεί σε μια συγκεκριμένη σειρά , συνήθως από τον μεγαλύτερο ραβδί ικανότητα χαμηλότερη .

Η κακή μνήμη

Αν η σειρά εγκατάστασης είναι σωστή και η μνήμη είναι το σωστό είδος , θα μπορούσε να ασχολείται με ένα ελαττωματικό τσιπ μνήμης . Μνήμη διαγνωστικά βοηθητικά προγράμματα μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη μνήμη DDR σας και να καθορίσει εάν η μονάδα είναι κακό . Αν εξακολουθείτε να έχετε την απόδειξη , μπορεί να είστε σε θέση να επιστρέψει το ελαττωματικό μνήμη για ένα προϊόν εργασίας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα