Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> RAM , κάρτες και Μητρικές

Πληροφορίες σχετικά με αναβαθμίσεις μνήμης για την eMachines Σειρά T

Το T -Series είναι μια συλλογή από desktop υπολογιστές που κατασκευάζονται από eMachines . Με πάνω από 40 υπολογιστές στο πλαίσιο του "T- Series" το όνομα , δεν έχουν ένα σύνολο προδιαγραφών μνήμης . Οι διαφορές στο εσωτερικό της T -series περιλαμβάνουν τον τύπο της μνήμης χρησιμοποιεί ο υπολογιστής , το μέγιστο ποσό και τον αριθμό των slots στη μητρική πλακέτα του υπολογιστή . Διαφορετικές απαιτήσεις
Η

Δεδομένου ότι η T -Series περιλαμβάνει τόσες πολλές διαφορετικές επιφάνειες εργασίας , οι προδιαγραφές μνήμης για τα μοντέλα στο πλαίσιο της σειράς διαφέρει επίσης . Για παράδειγμα , ενώ ο T1090 χρησιμοποιεί την παλαιότερη PC - 133 SDRAM με μέγιστη χωρητικότητα μόλις 512 , το T6540 χρησιμοποιεί την πολύ ταχύτερη DDR2 PC2 - 5300 RAM με μέγιστη χωρητικότητα 2GB . Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει μνήμη RAM του T1090 σε ένα T6540 θα οδηγήσει σε ζητήματα ασυμβατότητας εμποδίζοντας τον υπολογιστή από την εργασία .
Εικόνων ΜΕΓΕΘΟΣ
Τύπος

Αντί απλά να ψάχνει για τη μνήμη T -Series πληροφορίες , αναζητήστε πληροφορίες σχετικά με το ακριβές μοντέλο σας εντός της T - Series. Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές μοντέλο μνήμης σας μέσα εγχειρίδιο χρήσης που συνοδεύει τον υπολογιστή . Τα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το είδος της μνήμης , το μέγιστο ποσό συμβατό του συστήματος και πόσες υποδοχές μνήμης η μηχανή έχει . Όταν αγοράζετε νέα μνήμη σας, να αγοράσουν το ίδιο είδος . Μην αγοράζετε περισσότερο από ό, τι ο υπολογιστής σας μπορεί να χειριστεί και δεν αγοράζουν περισσότερες μονάδες μνήμης από το T -Series υπολογιστής σας μπορεί να κρατήσει .

Η εγκατάσταση
Η

Όπως όλοι οι υπολογιστές εντός eMachines « T - Series είναι επιτραπέζιους υπολογιστές , η διαδικασία εγκατάστασης της μνήμης είναι αρκετά παρόμοια μεταξύ των μοντέλων . Εγκατάσταση μνήμης desktop απαιτεί από εσάς να αφαιρέσετε ένα τμήμα του πύργου , συνήθως ένα από τα πλαϊνά. Από εκεί , μπορείτε να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε προεπιλεγμένη μνήμη του συστήματος που στεγάζεται στη μητρική πλακέτα του υπολογιστή . Αφαίρεση της παλιάς RAM συχνά απαιτούν από εσάς να ξεκλειδώσετε τις ενότητες με κλιπ στο εξωτερικό από τους όρμους της μνήμης . Μετά την αφαίρεση των παλαιών μάρκες , εγκαταστήστε τις νέες μονάδες μνήμης στην ίδια φυσική σειρά τα παλιά ήταν μέσα Τοποθετήστε μεγαλύτερη μονάδα χωρητικότητας σας στην πρώτη υποδοχή και τη μονάδα με την ελάχιστη RAM στην τελευταία υποδοχή .
Η < br > Εκτιμήσεις
Η

Μερικά μοντέλα εντός της T -Series μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο από μια αναβάθμιση της μνήμης από τους άλλους . Για παράδειγμα , με ξεπερασμένες PC- 133 SDRAM και 512MB κατ 'ανώτατο όριο του T1090 , δίνοντας της την περισσότερη μνήμη μπορεί να χωρέσει ακόμα δεν θα σας επιτρέψει να τρέξει έντασης πόρων των προγραμμάτων . Για παράδειγμα , τα Windows 7 απαιτεί τουλάχιστον 1GB , ώστε το T1090 δεν μπορεί καν να τρέξει το λειτουργικό σύστημα για να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει προγράμματα . Εναλλακτικά , ο T6540 μπορεί να χωρέσει 2GB του πολύ νεότερη και πιο γρήγορα PC2 - 5300 μνήμη DDR2 . Ενώ ο υπολογιστής έρχεται μόνο με 512MB από προεπιλογή , ανάγοντάς το σε 2GB δίνει περισσότερο από αρκετό για να τρέξει τα Windows 7 .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα