Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Εξοπλισμός δικτύου

Tweaks συστήματος για να αυξήσει Dial Up Speed ​​

Παρά την τεράστια τεχνολογική πρόοδο και την ανάπτυξη των συνδέσεων υψηλής ταχύτητας , σε ορισμένες περιοχές του κόσμου δεν έχουν την υποδομή ή την τεχνολογία για να υποστηρίξει τις γραμμές LAN υψηλής ταχύτητας. Αν βασίζονται σε μια dial-up σύνδεση στο internet , μπορείτε να εκτελέσετε μερικά τσιμπήματα σύστημα για να αυξήσουν dial-up ταχύτητα , ώστε η εμπειρία περιήγησης σας είναι λιγότερο απογοητευτική . Browser Cache
Η

cache του browser σας αποθηκεύει προσωρινά αρχεία ιστοσελίδα . Η αύξηση της μνήμης cache του browser σας επιτρέπει στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε ένα μεγαλύτερο ποσό των δεδομένων , εξαλείφοντας την ανάγκη να διαγράψετε συνεχώς τα αρχεία της ιστοσελίδας και να αποθηκεύσετε νέες. Η μνήμη cache του προγράμματος περιήγησης μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του μενού "Εργαλεία" .
Εικόνων Browser Windows /Tabs
Η

dial-up σύνδεση στο internet μπορεί να σας δώσει τον υπολογιστή σας με μόνο ένα περιορισμένο ποσό του εύρους ζώνης για περιήγηση στο διαδίκτυο . Τα περισσότερα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης ή καρτέλες που έχετε ανοίξει , τόσο περισσότερο εύρος ζώνης του υπολογιστή σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε . Περιορίζοντας τον εαυτό σας σε όχι περισσότερο από δύο καρτέλες ή σελίδες θα αυξήσει την dial-up ταχύτητα σας , επιτρέποντας σελίδες και εικόνες ιστοσελίδα για να φορτώσει πιο γρήγορα .
Στοκ εικόνες
Η

μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να φορτώσετε μόνο ένα περιορισμένο ποσό των πληροφοριών από μια ιστοσελίδα , μειώνοντας την ποσότητα των αρχείων Ιστού που πρέπει να κατεβάσει για να δείτε μια θέση . Μπλόκο εικόνες από τη φόρτωση είναι ένας απλός τρόπος για να αυξηθεί η dial-up ταχύτητα σας . Μπορείτε να αποκλείσετε εικόνες στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Web με την πλοήγηση στις ρυθμίσεις ασφαλείας και την επιλογή να "μπλοκάρουν την φόρτωση της εικόνας . "
Εικόνων Basic HTML
Η

Αν μια ιστοσελίδα παρουσιάζει ένα " βασικό HTML " ή άλλη " βασική " επιλογή του φορτίου , θα πρέπει να επιλέξετε αυτήν την επιλογή για να αυξήσετε την ταχύτητα της περιήγησης σας . Flash ιστοσελίδες , γραφικά και άλλες προηγμένες κωδικοποίησης μπορεί να ωθήσει τα όρια του εύρους ζώνης σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα