Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να καθαρίσει και να καθορίσει ένα ποντίκι

ποντίκια υπολογιστών έχουν πλέον γύρω από τους προσωπικούς υπολογιστές , και το βασικό σχέδιο δεν φαίνεται σαν να πρόκειται μακριά οποτεδήποτε σύντομα . Όταν ξεκινά το ποντίκι σας ενεργεί επάνω ή σταματήσει να λειτουργεί εντελώς , μπορεί απλώς χρειάζεται κάποια απλή συντήρηση . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
αποσταγμένο οινόπνευμα εντριβής
οδοντογλυφίδες
χαρτοπετσέτα
καθαρό πανί που δεν αφήνει χνούδι ή σαπούνι

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Καθαρισμός του ποντικιού

1

Αποσυνδέστε το ποντίκι σας και γυρίστε το πάνω για να δούμε τι είδους είναι . Ο πιο κοινός τύπος είναι μηχανική ? Έχει μια μικρή σφαίρα από καουτσούκ στο κάτω μέρος της που κυλά στο γραφείο ή το mouse pad . Αυτό το είδος των ποντικών είναι διαβόητη για την προσέλκυση και τη διατήρηση σάλτσες . Αν το ποντίκι σας δεν έχει καμία μπάλα αλλά ένα μικρό φως , είναι οπτική , ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο βήμα 6 . 2

Αν το ποντίκι σας έχει μια λαστιχένια μπάλα , μπορείτε πιθανώς να απελευθερώσει με την περιστροφή ενός κλειδώματος δαχτυλίδι που κρατά στη θέση του . Ψάξτε για ένα βέλος σας λέει ποιο τρόπο να ωθήσει ή να στρέψετε το δακτύλιο ασφάλισης ( βλέπε A) .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε την μπάλα και καθαρίστε προσεκτικά με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι ή με σαπούνι και νερό . Στεγνώστε το προσεκτικά .
Η 4

Αν βρείτε crud στην περίπτωση του ποντικιού πάρα πολύ, ξύνεται με μια οδοντογλυφίδα (βλ. Β ), ή , αν είστε απελπισμένοι , ένα νύχι .

5

Βάλτε το ποντίκι και πάλι μαζί .
Η 6

Καθαρίστε οπτικό ποντίκι σας κατά καιρούς με αποσταγμένο οινόπνευμα και μια χαρτοπετσέτα . Αυτός ο τύπος του ποντικιού παραμένει καθαρά πλέον .
Εικόνων Άλλα πιθανά προβλήματα ποντίκι
Σελίδα 7

Ελέγξτε τη σύνδεση του ποντικιού στο πίσω μέρος του υπολογιστή . Είναι συνδεδεμένο το καλώδιο σταθερά στη σωστή θύρα ; Οι περισσότεροι νεότερα υπολογιστές έχουν μια θύρα για το ποντίκι .
8

Αν το καλώδιο του ποντικιού μοιάζει κατεστραμμένο , δανειστείτε ένα ποντίκι από τον υπολογιστή κάποιου άλλου και να δούμε αν δουλεύει με τα δικά σας . Αν το κάνει, τότε πρέπει να αντικατασταθεί το ποντίκι σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα