Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αγοράσετε ένα διακόπτη KVM

Ένα πληκτρολόγιο , βίντεο και ποντίκι ( KVM ) διακόπτης σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα πληκτρολόγιο, οθόνη , ή /και το ποντίκι σε πολλούς υπολογιστές . Απομακρυσμένες συσκευές KVM είναι τώρα διαθέσιμο για ευρύτερο έλεγχο . Υπάρχουν κυρίως 2 τύποι KVM διακόπτες : single-user και multi-user . Ένας διακόπτης ενός χρήστη επιτρέπει σε έναν χρήστη να μοιραστούν και να παρακολουθεί τις συσκευές σε πολλούς υπολογιστές , ενώ ένας διακόπτης multi-user επιτρέπει σε περισσότερους από έναν χρήστες να διαχειριστεί όλους τους υπολογιστές . Εδώ είναι πώς να αγοράσει ένα διακόπτη KVM . Οδηγίες
Η 1

Αγοράστε ένα διακόπτη KVM λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των υπολογιστών που θέλετε να συνδέσετε . Για παράδειγμα , μπορείτε να συνδέσετε 2 , 4 , 8 , 10 ή 12 υπολογιστές με ένα διακόπτη KVM και να μοιραστούν μια ενιαία συσκευή για όλους τους υπολογιστές . 2

Αξιολόγηση συσκευές υλικού που θα συνδέσετε έναν διακόπτη KVM με , για παράδειγμα , ποντίκι, πληκτρολόγιο ή /και της οθόνης . Γνωρίζουν τι είδους θύρες ( USB ή /και PS /2 ) χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας για τη διασύνδεση με αυτές τις συσκευές .
Εικόνων 3

Αγοράστε ένα διακόπτη KVM που είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας υπολογιστές .
Η 4

Αν σκοπεύετε να μοιράζονται πρόσβαση σε μια οθόνη , επιλέξτε ένα διακόπτη KVM που υποστηρίζει την ανάλυση εξόδου βίντεο της οθόνης . Είναι πάντα προτιμότερο να επιλέξετε ένα διακόπτη KVM που υποστηρίζει όλες τις βασικές αναλύσεις .
5

Αγοράστε ένα διακόπτη KVM που υποστηρίζει αυτόματη σάρωση διάστημα . Η λειτουργία αυτόματης σάρωσης θα σας επιτρέψει να παρακολουθεί και να σαρώσει τη δραστηριότητα σε όλους τους υπολογιστές που συνδέονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Το διάστημα αυτόματη σάρωση κυμαίνεται από 5 δευτερόλεπτα έως 99 δευτερόλεπτα .
Η 6

Ψάξτε για χαρακτηριστικά όπως οθόνη LED - που δείχνει τι ο υπολογιστής ο διακόπτης KVM είναι η παρακολούθηση , κουμπιά μπροστινού πίνακα που αντιστοιχεί σε κάθε υπολογιστή που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει χειροκίνητα λιμάνια , αναβάθμιση flash που επιτρέπει τη σύνδεση ενός δίσκου flash έτσι ώστε οι οδηγοί και το firmware μπορεί να ενημερωθεί , ενσωματωμένο μικρόφωνο /υποστήριξη ήχου , και πλήκτρα - πλήκτρα συντόμευσης για την επιλογή των λιμένων . Ωστόσο, η τιμή των αυξήσεων διακόπτη KVM με την αύξηση της χαρακτηριστικά .
Η 7

Ψάξτε για τα χαρακτηριστικά των προτέρων, όπως το "Time Out" ( αυτόματη time out ), που αποσυνδέει αυτόματα τους ανενεργούς χρήστες από το διακόπτη KVM .
8

Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης KVM έχει χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο καθορισμός των επιπέδων άδεια και τον καθορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης στους λιμένες . Αυτά είναι χρήσιμα για τη διαχείριση των χρηστών που έχουν πρόσβαση στους υπολογιστές μέσω του διακόπτη KVM .
Η 9

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των KVM διακόπτες με αναφορά σε οδηγούς σε απευθείας σύνδεση αγοραστές » . Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές και να συγκρίνουν τις τιμές . Μερικοί οδηγοί δημοφιλή αγοραστών είναι NexTag , Windows Marketplace , MySimon και Epinions ( βλέπε Πόρων ) .
Η 10

Αγοράστε ένα διακόπτη KVM μετά τη σύγκριση των τιμών σε διάφορα καταστήματα online και offline . Αναζήτηση για online πωλητές που χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google ή το Yahoo . Ρίξτε μια ματιά δημοφιλή online καταστήματα όπως CompUSA , Best Buy και η Circuit City ( βλέπε Πόρων ) .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα