Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα εργονομικό ποντίκι

Το εργονομικό ποντίκι έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να εργαστείτε μπροστά από τον υπολογιστή, διατηρώντας παράλληλα και τα χέρια σας σε μια άνετη θέση . Εργονομικών ποντικιών είναι χρήσιμη για τη μείωση των μυών και των νεύρων στέλεχος σχετίζεται με το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα ή επαναλαμβανόμενες τραυματισμό στρες . Οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το ποντίκι κοντά στο πληκτρολόγιο . Αυτό μειώνει το άγχος σε χέρια και τους ώμους σας, που μπορεί να προκληθεί από συνεδρίαση σε μια δύσκολη θέση . Κρατώντας το εργονομικό ποντίκι κοντά στο πληκτρολόγιο σας σώζει από την επίτευξη προόδου , ​​η οποία είναι ένας από τους ενόχους των αρθρώσεων και των μυών στέλεχος . 2

Διατηρήστε μια θέση κατ 'ευθείαν , ουδέτερη χέρι και τον καρπό , ενώ κρατώντας πατημένο το ποντίκι για να πρόληψη στράγγισμα . Αυτό πρέπει να είναι παρόμοια προς μία θέση χειραψίας. Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο σας , καρέκλα ή γραφείο για να μπει σε μια άνετη θέση . Μετακινήστε το χέρι και τον ώμο σας ελεύθερα για να αποφευχθεί ο πόνος στον καρπό .
Εικόνων 3

Αναπληρωματικό τα χέρια σας, ενώ χρησιμοποιώντας το εργονομικό ποντίκι . Οι πιο εργονομικά ποντίκια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τα χέρια , ενώ εργάζονται στον υπολογιστή σας , ως εκ τούτου, να αναπαύεται να μειώσει την καταπόνηση των χεριών .
Η 4

Κρατήστε το εργονομικό ποντίκι ελαφρά αντί πιάνοντας το . Κρατώντας απαλά το εργονομικό ποντίκι κατά την πλοήγηση του υπολογιστή σας μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στα χέρια σας .
5

Επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με εργονομικό ποντίκι σας για να μειώσει την ταλαιπωρία . Κάποιοι μπορεί να περιλαμβάνουν ένα αριστερό και το δεξί πλήκτρο κλικ , ένα χαρακτηριστικό trackball , ή ένα στυλ joystick με ένα κουμπί στο πάνω μέρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον αντίχειρά σας με ένα κλικ . Αυτοί οι τύποι δεν απαιτούν από εσάς να μετακινήσετε ολόκληρο το ποντίκι , και να κρατήσει το χέρι σας σε μια ουδέτερη , άνετη θέση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα