Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Τρόπος αλλαγής των προεπιλεγμένων του NumLock Key

Το κλειδί NumLock στο πληκτρολόγιο σας μετατρέπει το NumLock on και off. Όταν το NumLock είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο , και όταν είναι μακριά , δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο . Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση του αριθμητικό πληκτρολόγιο πιέζοντας το πλήκτρο NumLock μία φορά , αλλά μετά την επανεκκίνηση του NumLock σας θα πάει πίσω στην προεπιλογή. Ευτυχώς , μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση . Οδηγίες
Η

1 Μεταβείτε στο μενού Έναρξη . Από το μενού Έναρξη επιλέξτε " Run". 2

Πληκτρολογήστε " regedit ". Hit "OK " για να ανοίξετε την εφαρμογή regedit . Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Πλοηγηθείτε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου . Χρησιμοποιώντας τη μπάρα πλοήγησης στα αριστερά , επιλέξτε " HKEY_USERS " τότε "Default" , "Πίνακας Ελέγχου" και τέλος " Keyboard ".
Η 4

Κοιτάξτε δεξιά πλευρά του παραθύρου . Στη δεξιά είναι οι διάφορες προκαθορισμένες επιλογές που μπορείτε να αλλάξετε για το πληκτρολόγιό σας . Κάντε διπλό κλικ στο " InitialKeyboardIndicators " για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη NumLock . Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί.
5

Αλλαγή του προεπιλεγμένου NumLock πληκτρολογώντας 0 ή 2 στο πεδίο "Value Data " . Εισάγετε ένα 0 για να έχουν το NumLock είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή . Για να ρυθμίσετε το NumLock στην εξ ορισμού , εισάγετε 2 . Πατήστε το κουμπί "OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας .
Η 6

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . NumLock προεπιλογή οι αλλαγές σας δεν θα ισχύσει μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα