Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να καθορίσει ένα Mac Mighty Mouse που δεν Μετακινηθείτε

Ένα από τα πιο cool πράγματα για το Mighty Mouse της Apple είναι σφαίρα κύλισης του , επειδή μπορεί να μετακινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση . Ωστόσο , η εμπειρία μπορεί να γίνει πολύ λιγότερο μαγική σφαίρα κύλισης , όταν σας σταματήσει να λειτουργεί σωστά, αλλά δεν έχουν κανένα φόβο των ισχυρών του ποντικιού σας . Με υπομονή και κάποια πραγματικά μικροσκοπικά εργαλεία , μπορείτε να πάρετε το ποντίκι σας λειτουργεί σωστά και πάλι δεν χρόνου . Οδηγίες
διάγνωση του προβλήματος
Η 1

Δοκιμάστε να καθαρίσετε τα εξωτερικά μέρη του Η Apple Mighty Mouse με οινόπνευμα για πρώτη φορά. Η σφαίρα κύλισης συχνά σταματά να λειτουργεί, επειδή τα σωματίδια βρωμιά πάρει μέσα στο μικρό τροχούς μέσα στο ποντίκι που η μπάλα κυλά εναντίον κύλισης . Να είστε βέβαιος να αποσυνδέετε το ποντίκι από την πηγή τροφοδοσίας πριν κάνετε οτιδήποτε . 2

Απλώστε μια μικρή ποσότητα από οινόπνευμα σε μια χάρτινη πετσέτα ή πανί που δεν αφήνει χνούδι .
Εικόνων 3

Σκουπίστε την μπάλα κύλισης με το οινόπνευμα , φροντίζοντας να κυλήσει τη μπάλα κύλισης με το νωπό πανί . Αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι πλευρές της μπάλας κύλισης πάρει καθαρό . Αφαιρέστε τυχόν χαλαρώσει βρωμιά χρησιμοποιώντας ένα στεγνό μέρος της πετσέτας .
Η

4 Περιμένετε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 30 λεπτά ή περισσότερο και , στη συνέχεια, συνδέστε το ισχυρό ποντίκι πίσω σε μια πηγή ενέργειας . Δοκιμάστε την μπάλα κύλισης . Αν μπάλα κύλισης σας ακόμα δεν θα λειτουργήσει σωστά , συνεχίστε στην επόμενη ενότητα .
Εικόνων Καθορίστε το πρόβλημα
5

Αποσυνδέστε το ποντίκι και να βρουν μια καλά φωτισμένη περιοχή και καθαρή επιφάνεια για να εργαστούν. Η πανίσχυρη ποντίκι αποτελείται από μικρά εξαρτήματα , που μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί σωστά , αν εκτεθεί σε περισσότερη βρωμιά , ή εάν τα κομμάτια χάνονται κατά τη λήψη του Mighty Mouse χώρια.
Η 6

Αφαιρέστε τον εσωτερικό δακτύλιο , χρησιμοποιώντας ένα μικρό κατσαβίδι για να την αφαιρέσετε . Μην πιέζετε τον εσωτερικό δακτύλιο έξω . Υπάρχουν οκτώ ακίδες που συνδέονται με το δαχτυλίδι στο εσωτερικό που μπορεί να σπάσει εύκολα .
Η 7

Κόψτε γύρω από τον εξωτερικό δακτύλιο με ένα μικρό μαχαίρι χρησιμότητας , που χωρίζει την κόλλα από το πλαστικό στην πανίσχυρη ποντίκι . Αυτό είναι εύκολο να σπάσει , οπότε πάρτε το χρόνο σας για να αφαιρέσετε αυτό το κομμάτι . Ο στόχος είναι να το σηκώσει έξω σε ένα κομμάτι.
Η 8

Εισάγετε μικρό κατσαβίδι σας στην άνω πλευρά του καλωδίου του ποντικιού , έτσι ώστε όταν διαχωρίζεται, το καλώδιο του ποντικιού είναι συνδεμένο με το κάτω πάνελ του ποντικιού συστατικά. Πατήστε το συνημμένο ακόμα μέρος του ποντικιού στο πλάι για να χαλαρώσει τις αρθρώσεις .
Η 9

Αφήστε τα δύο επίπεδα καλώδια που συνδέονται μόλις διαχωριστούν . Χρησιμοποιώντας ένα μικρό κατσαβίδι Phillips κεφάλι , ξεβιδώστε τις τρεις βίδες που συγκρατούν τη μπίλια μέσα
Η 10

Βγάλτε το λευκό εσωτερικό περίβλημα προσεκτικά για να απελευθερώσει την μπάλα και καρφίτσες εσωτερικό τροχό . Αυτά είναι εξαιρετικά μικρό , ώστε να εξετάσει τη χρήση ενός μικρού δίσκο για να τους αποτρέψει από το τροχαίο μακριά , ενώ μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά από αυτούς .
Η 11

Ξαναβάλτε το ποντίκι αντιστρέφοντας αυτά τα βήματα , να είναι σίγουρος για να snap μαζί ο κομμάτια των ισχυρών ποντίκι σας προσεκτικά για να αποφευχθεί η κατά λάθος ρωγμές το πλαστικό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα