Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να Fast Τύπος

Μαθαίνω να πληκτρολογήσετε γρήγορα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας σας . Πολλές επιχειρήσεις απαιτούν γραμματείς , βοηθοί διοίκησης και των άλλων εργαζομένων για να τραβήξει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό λέξεων ανά λεπτό . Μάθετε πώς μπορείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά , ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πολύ πιο γρήγορα . Οδηγίες
Η 1

Μάθετε πώς μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον σωστό τρόπο . Πολλοί άνθρωποι μάθουν το σωστό τρόπο για να πληκτρολογήσετε στο λύκειο ή κολέγιο , ξεχνώντας ότι μόλις εισέλθουν στο κόσμο της εργασίας . Αγοράστε ένα πρόγραμμα λογισμικού πληκτρολογώντας το σπίτι και να δώσετε στον εαυτό σας μερικά μαθήματα . Αυτό αυτόματα θα σας βοηθήσει να πληκτρολογήσετε με ταχύ ρυθμό . 2

Χρησιμοποιήστε ένα wristguard κατά την πληκτρολόγηση μεγάλων εγγράφων . Τους καρπούς σας θα είναι αυξημένα στο επίπεδο του πληκτρολογίου , βοηθώντας στη βελτίωση της κυκλοφορίας . Αυτό θα αποτρέψει επίσης τενόντων ή μυϊκή βλάβη από την υπερβολική χρήση . Εάν οι καρποί σας να είναι άνετα , θα είναι πιο ικανό να πληκτρολογήσετε γρήγορα.
Εικόνων 3

Μάθετε στενογραφία . Κατά τρόπο παρόμοιο με τους συγγραφείς ή δημοσιογράφους , να μάθουν πώς να συντομεύσει κατά την πληκτρολόγηση . Αν είστε σύνταξη ενός υπομνήματος ή επαγγελματική αλληλογραφία , είναι σοφό να πληκτρολογήσετε σωστά Αγγλικά . Αλλά , αν είστε στέλνοντας ένα γρήγορο e -mail ή μια σημείωση , μη διστάσετε να συντομεύσει τις λέξεις και τα σύμβολα .
Η 4

Πρακτική , πρακτική, πρακτική . Όταν ασκείτε την πληκτρολόγηση , δεν φαίνονται στα πλήκτρα καθώς πληκτρολογείτε . Θα βρείτε πόσο γρήγορα θα πάρει στο πληκτρολόγιο , γνωρίζοντας ενστικτωδώς όπου τα γράμματα και αριθμούς , χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξουμε προς τα κάτω .
5

έχουν καλή στάση του σώματος . Κρατήστε την πλάτη και το λαιμό σας σε όρθια θέση , με τα πόδια σας φυτεύονται σταθερά στο πάτωμα . Αν ολόκληρο το σώμα σας είναι ισορροπημένη , θα είστε σε θέση να πληκτρολογήσετε με ταχείς ρυθμούς , με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας .
Η 6

Τεντώστε τα δάχτυλά σας και να τους δώσει ένα υπόλοιπο κάθε τόσο συχνά . Εάν οι καρποί και τα δάχτυλά σας έχουν φθαρεί , θα είναι λιγότερο παραγωγικοί . Πάρτε ένα γρήγορο διάλειμμα εδώ και εκεί για να ανακουφίσει τους μυς και τους τένοντες σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα