Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να λειτουργούν με ένα πληκτρολόγιο

Εάν ξέρετε πώς να πληκτρολογείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο . Εάν οι πληκτρολογώντας τις ικανότητές σας λείπει , υπάρχουν τρόποι για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας πληκτρολόγησης . Τα ακόλουθα θα σας βοηθήσει να μάθετε να το χειρίζεστε ένα πληκτρολόγιο . Οδηγίες
Η 1

Μάθετε όπου τα πλήκτρα που βρίσκονται στο πληκτρολόγιο . Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας της μάθησης για να λειτουργήσει ένα πληκτρολόγιο . Αν δεν ξέρετε από πού είναι τα κλειδιά , είναι αδύνατον να πληκτρολογήσετε τη σωστή γράμματα , χωρίς να ψάχνει . Έτσι μελετήσουν και να απομνημονεύει όπου τα γράμματα και αριθμούς που βρίσκονται στο πληκτρολόγιο . 2
Πρακτική

πληκτρολόγηση . Λειτουργικά ένα πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το ίδιο με την πληκτρολόγηση. Ως εκ τούτου, το καλύτερο θα είναι στην πληκτρολόγηση τόσο καλύτερα θα είναι σε πληκτρολόγησης . Υπάρχει ένα site στο τμήμα των πόρων που θα σας δείξει τα δάχτυλα που θα χρησιμοποιηθεί για τις διάφορες κλειδιά .
Εικόνων 3

Βελτιώστε την ταχύτητά σας . Μετά την εξάσκηση λίγο , είναι σημαντικό να τον εαυτό σας δοκιμή για να δούμε πώς οι αρμόδιες είστε με το πληκτρολόγιο . Υπάρχουν διασκέδαση ασκήσεις στο τμήμα των πόρων που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την ταχύτητα και την ακρίβεια σας .
Η 4

Πάρτε μια δωρεάν online μάθημα δακτυλογράφησης . Η σύνδεση είναι στο τμήμα των πόρων .
5

Βρείτε ένα μάθημα δακτυλογράφησης ή πληκτρολόγησης . Εάν δεν είστε έτοιμοι να διδάξουν τον εαυτό σας να πληκτρολογήσετε ή το πληκτρολόγιο , να βρουν μια κατηγορία που μπορεί να σας διδάξει . Τα περισσότερα γυμνάσια και την τοπική κοινότητα κολέγια προσφέρουν την πληκτρολόγηση ή πληκτρολόγησης τάξεις .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα