Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να ανοίξει το Microsoft Laser Mouse

Το τυπικό ποντίκι του υπολογιστή έχει διανύσει πολύ δρόμο τα τελευταία χρόνια . Ενώ πριν οι δυνατότητες κύλιση του ποντικού ελέγχθηκε με μια σφαίρα στην κάτω πλευρά της μονάδας , αυτές τις μέρες πολλοί λέιζερ χρήση για κύλιση. Αυτό ισχύει και για την Microsoft Laser ποντίκι και αν έχετε προβλήματα με το συγκεκριμένο ποντίκι laser σας μπορεί να είναι χρόνος για να το ανοίξει για να δούμε ποιο είναι το θέμα . Τα καλά νέα είναι ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε ένα θέμα λεπτών . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Μικρές Phillips κατσαβίδι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Αποσυνδέστε το ποντίκι από τον υπολογιστή σας . Αν το ποντίκι σας είναι ασύρματο απλά αποσυνδέστε τον πομπό USB από τη θύρα στον υπολογιστή . 2

Γυρίστε το ποντίκι πάνω και σπρώξτε το κάλυμμα της μπαταρίας μακριά από το κάτω μέρος της μονάδας . Αφαιρέστε τις δύο μπαταρίες από τη θήκη .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε τη μία βίδα στη μέση του πυθμένα της θήκης της μπαταρίας . Αυτή είναι η βίδα που συγκρατεί το κύριο circuitboard στη θέση του .
Η

4 Γυρίστε το ποντίκι δεξιά πλευρά προς τα πάνω και τραβήξτε το πάνω πλαστικό περίβλημα μακριά από το ποντίκι στη ραφή στην πλάκα βάσης της μονάδας . Το πράσινο κυκλώματος και τροχό κύλισης θα είναι πλέον ορατή .
5

Αποσυνδέστε το καλώδιο κορδέλα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλαστικό τροχό κύλισης . Σηκώστε τον τροχό του ποντικιού από το περίβλημα .
Η 6

Σηκώστε το πράσινο κυκλώματος έξω από το περίβλημα . Το ποντίκι είναι πλέον ανοικτό και αποσυναρμολογείται . Αντιστρέψτε τα βήματα για την επανασυναρμολόγηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα