Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Προβλήματα με το Synaptics TouchPad PS2

Η Synaptics TouchPad PS2 είναι μια εξαιρετικά κοινή συσκευή που εγκαθίσταται σε πολλά διαφορετικά είδη των φορητών υπολογιστών . Η Synaptics TouchPad PS2 αντικαθιστά το προγενέστερο σχεδιασμό μιας κεντρικά μικρό κουμπί που λειτουργούσαν ως τον κέρσορα του ποντικιού . Με μια συσκευή αφής εγκατασταθεί, ο δείκτης του ποντικιού μετακινείται σύροντας το δάχτυλό σας κατά μήκος της επιφάνειας αφής . Επιπλέον, ορισμένα touchpads επιτρέπουν να κάνετε κλικ με το ποντίκι χτυπώντας την επιφάνεια του touchpad . Οδηγοί Λογισμικό
Η

Για το Synaptics TouchPad PS2 για να λειτουργήσει , το φορτωμένο το λειτουργικό σύστημα πρέπει να έχει εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης . Νεότερες εκδόσεις των Windows έχουν αυτό το λογισμικό ενσωματωμένο , αλλά πολλές παλαιότερες εκδόσεις των Windows απαιτούν ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης λογισμικού για να κάνουν το touchpad λειτουργεί σωστά.
Εικόνων Έκτασης Ευαισθησία Απώλεια
Η

την πάροδο του χρόνου , το touchpad μπορεί να χάσει την ευαισθησία και να γίνει λιγότερο δεκτικές σε κινήσεις των δακτύλων στην επιφάνεια . Αυτό μπορεί να οφείλεται σε συσσώρευση των ρύπων και άλλους ρύπους από την επιφάνεια , καθώς και τα εσωτερικά ηλεκτρικά φθείρει .

Η ανταποκρίσιμη Κουμπιά
Η

Κάτω από κάθε Synaptics PS2 TouchPad υπάρχουν δύο κουμπιά για το αριστερό και δεξί κλικ κίνηση του ποντικιού . Την πάροδο του χρόνου , αυτά τα κουμπιά μπορούν να φθαρούν λόγω της παρατεταμένης χρήσης . Σε ορισμένες περιπτώσεις , τα κουμπιά μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί η οποία μπορεί να αποκαταστήσει την πλήρη λειτουργία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα