Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Φορητοί υπολογιστές

Πώς να αλλάξετε τη μνήμη σε ένα Dell Vostro 1500

Η Dell Vostro 1500 είναι ένα επιχειρηματικό προσανατολισμό φορητός υπολογιστής με απόδοση επιπέδου σταθμού εργασίας που αρμόζει ένα περιβάλλον γραφείου . Ο Core 2 Vostro 1500 Duo είναι σε συνδυασμό με μια κάρτα γραφικών nVidia Geforce 8600M GT , το οποίο καθιστά επίσης τον υπολογιστή ένα δημοφιλές φορητό υπολογιστή για gaming . Από προεπιλογή , το Vostro 1500 είναι εξοπλισμένο με δύο μονάδες μνήμης 1GB για ένα σύνολο 2 GB μνήμης RAM . Αναβάθμιση Vostro 1500 σας με την εγκατάσταση δύο μονάδων 2GB να διπλασιάσει το διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές και παιχνίδια μνήμης RAM . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Δύο 2GB PC5300 ( DDR2 - 667 ) DDR2 SDRAM- modules μνήμης notebook
σταυροκατσάβιδο
κατσαβίδι επίπεδης κεφαλής
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή , αποσυνδέστε όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα και αφαιρέστε το καλώδιο ρεύματος και την μπαταρία . Τοποθετήστε τον υπολογιστή πάνω σε σταθερή επιφάνεια και ανοίξτε την οθόνη όσο θα πάει . Παρατηρήστε ότι πάνω από το πληκτρολόγιο , υπάρχει μια μικρή εσοχή στο πλαστικό κομμάτι που περιέχει το κουμπί λειτουργίας και καλύπτει το laptop μεντεσέδες . 2

Τοποθετήστε την επίπεδη κατσαβίδι στην εγκοπή και ανασηκώστε προσεκτικά μέχρι το πλαστικό κάλυμμα ασφαλίσει εκτός τόπου , την ευκολία τότε αυτό το υπόλοιπο του τρόπου μακριά από το φορητό υπολογιστή με τα χέρια σας . Εργασία από τα δεξιά προς τα αριστερά . Μπορείτε να ακούσετε μερικά θορύβους βρεθώ ως έχει αφαιρεθεί το κομμάτι . Μετά την αφαίρεση , θα παρατηρήσετε δύο βίδες πάνω από το πληκτρολόγιο , ασφαλίζει στη θέση της .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε τις δύο βίδες συγκράτησης για το πληκτρολόγιο και την ευκολία το πληκτρολόγιο από το σώμα του υπολογιστή . Το πληκτρολόγιο συνδέεται με τον υπολογιστή με ένα μικρό καλώδιο κορδέλα στο κάτω μέρος - πιάστε το πλαστικό καπάκι στο κορδέλα καλώδιο και τραβήξτε για να αφαιρέσετε το καλώδιο από την υποδοχή . Αφαιρέστε το πληκτρολόγιο από το μηχάνημα και να αναιρέσει .
Η 4

Με το πληκτρολόγιο αφαιρεθεί , θα είστε σε θέση να δείτε την πρώτη υποδοχή αναβάθμισης της μνήμης κάτω από αυτό . Σπρώξτε τα μεταλλικά κλιπ και στις δύο πλευρές της μονάδας μνήμης μακριά από τη μονάδα μέχρι να βγει από την πρίζα , στη συνέχεια, πιάστε την ενότητα ίδιο και την ευκολία που το υπόλοιπο του διέξοδο .
5

Σύρετε το μονάδα αντικατάστασης μέσα στην υποδοχή σε μια μικρή γωνία , έτσι ώστε το κάτω μέρος της μονάδας πηγαίνει μέσα στην υποδοχή πρώτα. Όταν η μονάδα είναι στο βαθμό που θα πάει , πιέστε το επάνω μέρος της ενότητας κάτω μαλακά μέχρι τα μεταλλικά κλιπ snap γύρω από αυτό .
Η

6 Επανατοποθετήστε το πληκτρολόγιο και το πλαστικό κάλυμμα αντιστρέφοντας τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω .
Η

7 Γυρίστε το φορητό υπολογιστή πάνω , έτσι ώστε το κάτω μέρος σας αντιμετωπίζει . Στην κάτω πλευρά του φορητού υπολογιστή , θα δείτε ένα πλαστικό κάλυμμα με οπές, ελαφρώς μεγαλύτερη από μια μονάδα μνήμης . Αφαιρέστε τη βίδα που στερεώνει το πλαστικό κάλυμμα στη θέση του , στη συνέχεια, αφαιρέστε το κάλυμμα για να αποκαλυφθεί η δεύτερη υποδοχή αναβάθμισης της μνήμης .
8

Αφαιρέστε και αντικαταστήστε τη δεύτερη μονάδα μνήμης χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που περιγράφεται στα βήματα 4 και 5 . Αντικαταστήστε το κάλυμμα , εκ νέου αποδίδουν την μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας και ανάψτε τον υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα