Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Φορητοί υπολογιστές

Πώς να προσδιορίσει LCD οθόνη Πρόβλημα σε ένα Compaq Presario

Αν κάποια σημάδια από το πρόβλημα της οθόνης LCD είναι προφανείς , και άλλα προβλήματα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει στην Compaq Presario σας αν δεν ξέρετε τι να αναζητήσουν . Μάθετε να αναγνωρίζετε LCD οθόνη πρόβλημα σε ένα Compaq Presario , καθώς αυτό θα σας οδηγήσει στην αιτία του προβλήματος . Προβλήματα με την οθόνη LCD μπορεί να είναι τόσο σοβαρό όσο η οθόνη που διαμένουν μαύρο ή τόσο απλή όσο pixels είναι πολύ σκούρο ή ανοιχτό . Πρόβλημα οθόνη LCD Compaq Presario σας δεν σημαίνει ότι η οθόνη είναι σπασμένη . Τα περισσότερα προβλήματα που επιδιορθώνεται με την αλλαγή των ρυθμίσεων ή την ενημέρωση των οδηγών . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
μη - λειαντικά πετσέτα ή ύφασμα
Εξωτερικών παρακολουθεί
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Καθαρίστε την οθόνη LCD σας με ένα μη λειαντικό πανί ή πετσέτα . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε LCD πανιά καθαρισμού . Αυτό λύνει κάποια προβλήματα με περιοχές της οθόνης φαίνονται πάρα πολύ φως , πολύ σκοτεινή ή ασαφής . 2

Αλλάξτε την ανάλυση της οθόνης , αν παρατηρήσετε μια θολή , συρρικνωθεί ή τεντωμένο εικόνα . Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ", ανοίξτε το "Control Panel ", επιλέξτε " Εμφάνιση και Εξατομίκευση " και κάντε κλικ στο " Προσαρμογή ανάλυσης οθόνης . " Alter το ψήφισμα μέχρι η οθόνη να είναι φυσιολογικό .
Εικόνων 3

Επικοινωνήστε με έναν τεχνικό υποστήριξης της HP εάν η οθόνη σας LCD Compaq Presario τρεμοπαίζει συνεχώς , εμφανίζει κάθετες γραμμές σε διάφορα μέρη της οθόνης , ένα στερεό πράσινο οριζόντιο γραμμές εμφανίζεται ή τα χρώματα της οθόνης δεν είναι σωστή ανεξάρτητα από το πόσο μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση . Τα προβλήματα αυτά καταδεικνύουν συχνά προβλήματα με το hardware του συστήματός σας ή την ίδια την οθόνη LCD .
Η 4

Εκτελέστε επαναφορά εάν η οθόνη LCD σας παραμένει μαύρη , χωρίς μηνύματα λάθους που εμφανίζονται . Αποσυνδέστε όλες τις συσκευές και εξωτερικές μονάδες . Απενεργοποιήστε Compaq Presario σας , αποσυνδέστε το μετασχηματιστή και αφαιρέστε την μπαταρία . Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα .
5

Επανασυνδέστε τον προσαρμογέα AC , αλλά δεν είναι η μπαταρία . Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και να αναζητήσουν τα φώτα κοντά τα caps lock και num lock κλειδιά . Ακούστε για τυπικές λειτουργούντες ήχοι όπως τον ανεμιστήρα ή το δίσκο . Αν οι εικόνες εμφανίζονται , κλείστε τον υπολογιστή σας και τοποθετήστε την μπαταρία.
Η

6 Συνδέστε μια εξωτερική οθόνη , αν έχετε κάποιο διαθέσιμο . Αυτό θα δοκιμάσει αν το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών ή την οθόνη LCD . Ανάλογα με το μοντέλο Compaq Presario σας , πατήστε το σωστό κλειδί - πάντα μια βασική λειτουργία - για να εμφανίσετε την οθόνη σας σε μια δεύτερη οθόνη . Εάν εμφανιστεί μια εικόνα , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας , πατήστε " F8" κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης και επιλέξτε " Ενεργοποίηση βίντεο χαμηλής ανάλυσης . " Επισκεφθείτε τον κατασκευαστή της κάρτας γραφικών σας ή την υποστήριξη της HP για να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης .
Η 7

λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας, αν έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα μια νέα κάρτα γραφικών ή εγκατεστημένο ένα νέο λειτουργικό σύστημα και την οθόνη προειδοποίηση προβλήματα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα