Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Φορητοί υπολογιστές

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο για HP G60

Η G60 είναι ένα widescreen φορητός υπολογιστής για ψυχαγωγία που δημιουργήθηκε από την Hewlett - Packard . Η μεγάλη οθόνη κάνει καλό αυτό το laptop για να παρακολουθείτε ταινίες ή να παίζετε παιχνίδια . Όπως οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές ψυχαγωγίας HP , το HP G60 έχει ένα τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να ελέγχετε HP Quickplay και το Windows Media Center , το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση DVD . Αυτό το τηλεχειριστήριο είναι ένα τακτοποιημένο , μικρή συσκευή οι οποίες σχισμές στην πλευρά του φορητού υπολογιστή. Οδηγίες
Η

1 Πιέστε το κουμπί λογότυπο "Windows" στο τηλεχειριστήριο για να ανοίξετε το Windows Media Center . Πιέστε το πλήκτρο " DVD " για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα τοποθετημένο DVD . Πιέστε το " Quickplay " το λογότυπο στο κουμπί για να ανοίξει Quickplay 2

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες επιλογές - . Τραγούδια, εικόνες , βίντεο ή επιλογή σκηνής . Πατήστε το πλήκτρο " OK " για να επιλέξετε .
Εικόνων 3

Πατήστε το πλήκτρο " Play /Pause " για να παίξει ένα επιλεγμένο αρχείο πολυμέσων . Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής , πατήστε αυτό το κουμπί για να διακόψετε το αρχείο .
Η

4 Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα skip για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω . Όταν ακούτε μουσική ή την προβολή μιας παρουσίασης , αυτά τα κουμπιά θα παραλείψετε μεταξύ των τραγουδιών ή τις εικόνες . Όταν παρακολουθείτε μια ταινία , αυτά τα κουμπιά θα στραφούν ανάμεσα στις σκηνές .
5

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να αυξήσετε , να μειώσετε ή σίγαση του ήχου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα