Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Φορητοί υπολογιστές

Μπορεί θύρες USB να αντικατασταθεί για HP Laptops

; Είναι γενικά πιο εύκολο να βλάψει ένα φορητό υπολογιστή HP από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή HP , ειδικά αν φέρει το laptop μαζί σας και προς την εργασία ή το σχολείο . Εάν ζημιά ένα φορητό υπολογιστή HP , ενδέχεται να μπορείτε να το διορθώσετε μόνοι σας ή κάποιος άλλος να το διορθώσετε , ανάλογα με το τι είχε καταστραφεί . Είναι αρκετά κοινό για τους χρήστες να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο, οπτικό δίσκο , τη μνήμη ή ακόμα και την οθόνη για το φορητό υπολογιστή . Ωστόσο , δεν είναι γενικά δυνατό να αντικαταστήσουν κατεστραμμένα θύρες USB . Μπορείτε, ωστόσο , να προσθέσετε επιπλέον θύρες USB στον φορητό υπολογιστή για να παρέχουν υποστήριξη USB και να αναπληρώσετε τα κατεστραμμένα λιμάνια . Μητρικές Laptop HP
Η

HP laptop μητρικές έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των συνθέσεων . Παλαιότερα μητρικές παρέχουν βασικές επεξεργαστή και υποστήριξη μνήμης με περιορισμένη συνδεσιμότητα και άλλες επιλογές . Πρότυπο μητρικές ενσωματώσετε Ethernet , Firewire , Serial και θύρες USB για τη μητρική πλακέτα , εάν αυτές οι δυνατότητες που προσφέρονται . Πιο πρόσφατα , πλήρως εξοπλισμένο μητρικές κάρτες μπορούν επίσης να ενσωματώσετε chipsets γραφικών , ήχου chipsets , συνδέσεις HDMI και αποκλειστική μνήμη βίντεο , αλλά αυτό ποικίλλει ανάλογα με το laptop . Τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης συστατικών απευθείας στη μητρική πλακέτα είναι ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε λιγότερα εξαρτήματα και υπάρχουν λιγότερα κινούμενα μέρη που μπορεί να πάρει ανατρέψει ή να καταστραφεί από την κανονική χρήση φορητού υπολογιστή. Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τα ενσωματωμένα chipsets και γενικά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα επιμέρους συστατικά της μητρικής αν σπάσει χωρίς να αντικαταστήσετε το σύνολο του motherboard .
Εικόνων Επιθεώρηση Συνδέσεις
Η

Δεδομένου ότι οι θύρες USB ενσωματωμένο σε ένα φορητό υπολογιστή μητρική πλακέτα HP , δεν μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς να αντικαταστήσετε το σύνολο του motherboard . Στις περισσότερες περιπτώσεις , θα πρέπει να έχετε το laptop επισκευαστεί από έναν επαγγελματία . Ελέγξτε την εγγύηση σας για να δείτε εάν οι επισκευές που καλύπτονται από την HP . Μπορείτε, ωστόσο , να ανοίξει την υπόθεση laptop και να επιθεωρήσει τη μητρική πλακέτα για να κριθεί εάν σύρματα ή συνδετήρες έχουν χαλαρώσει . Ένα σπασμένο θύρα USB μπορεί να οφείλεται σε ένα χαλαρό καλώδιο σύνδεσης για ορισμένες μητρικές πλακέτες φορητό υπολογιστή HP .
Εικόνων καλής ποιότητας USB Hub
Η

Εάν έχετε τουλάχιστον μία θύρα USB που έργα , να εξετάσει την αγορά ένα USB hub . Αυτή η συσκευή θα παρέχουν συνήθως μια σύνδεση για τέσσερις ή περισσότερες θύρες USB , η οποία θα αυξήσει το συνολικό αριθμό των θυρών USB από τρεις ή περισσότερες , δεδομένου ότι μία θύρα θα παραλαμβάνεται από την πλήμνη . Μπορείτε να αγοράσετε διανομείς USB σε πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών , καθώς και online εμπόρους λιανικής πώλησης .
Εικόνων κάρτα επέκτασης USB
Η

Εάν ο φορητός υπολογιστής δεν έχει κανένα εργάζονται θύρες USB , να εξετάσει την αγορά μια κάρτα για να παρέχουν μία ή δύο θύρες USB . Ανάλογα με την ηλικία του φορητού υπολογιστή , μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε μια κάρτα PCMCIA USB που ολισθαίνει οριζόντια στην πλευρά του υπολογιστή . Οι πιο πρόσφατες φορητούς υπολογιστές , ή μια μονάδα σύνδεσης ή σταθμό , μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσετε μια κάρτα PC με θύρες USB σε αυτό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα