Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> ανάβω

Πώς να δημιουργήσετε ένα έγγραφο του Amazon Kindle

Amazon Kindle είναι e-book reader της Amazon . Amazon επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημοσιεύσει τα βιβλία τους για το Kindle , χρησιμοποιώντας ψηφιακή πλατφόρμα κειμένου τους . Ενώ η Amazon δεν σας επιτρέπουν να ανεβάσετε και το Word και HTML , τον τύπο αρχείου που χρησιμοποιείται για το Kindle λειτουργεί είναι HTML . Αν ανεβάσετε το Word , το Amazon θα μετατρέψει για σας . Είναι εύκολο να ανεβάσετε ένα αρχείο με ψηφιακή πλατφόρμα Κείμενο της Amazon , αλλά αν θέλετε να ρυθμίσετε το τελικό αποτέλεσμα , υπάρχουν μερικά κόλπα που πρέπει να ξέρετε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε Τοπία Ψηφιακή λογαριασμό Πλατφόρμα Κείμενο
Microsoft Word
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το έγγραφο του Word που θέλετε να προετοιμαστούν ως Kindle έγγραφο . Μπορείτε να φορτώσετε αυτό το αρχείο ως έχει και ας Ψηφιακής Πλατφόρμας Κείμενο της Amazon ( DTP ) να μετατρέψετε το αρχείο σε HTML για σας , αλλά να διακινδυνεύσει ένα χάος μορφοποίησης . Είναι καλύτερο να κάνει το πρώτο μερικές αλλαγές . 2

Αφαιρέστε τυχόν ενσωματωμένα γραφικά , κενές σελίδες ή τις κεφαλίδες και τα υποσέλιδα . Αυτό περιλαμβάνει τους αριθμούς σελίδας . Amazon θα διαμορφώσετε τους αριθμούς των σελίδων φορά το βιβλίο σας μετατρέπεται . Να είστε βέβαιος να εισάγετε μια σελίδα τίτλου που περιλαμβάνει τον τίτλο του βιβλίου και πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων . Ραβδί με μια απλή γραμματοσειρά - ένα που είναι φιλικό προς το HTML , όπως η Times New Roman , Arial ή η Γεωργία . Φανταχτερά γραμματοσειρές δεν θα εμφανιστούν .
Εικόνων 3

Καθαρίστε οποιεσδήποτε μορφές στο χειρόγραφό σας . Στυλ , όπως επικεφαλίδες και το σώμα κειμένου θα πρέπει να είναι συνεπής σε ολόκληρο το έγγραφο . Όλο το κείμενο του σώματος θα πρέπει να διαμορφωθεί ως σώμα κειμένου . Αν τίτλους των κεφαλαίων σας, χρησιμοποιήστε ένα " κατηγορία 1 " στυλ , βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά το χρησιμοποιούν . Αυτό θα αποτρέψει ταιριάζουν στυλ να εμφανίζονται στο χειρόγραφο σας .
Η 4

Ορίστε τα περιθώρια της σελίδας σας σε μια ίντσα σε όλη τη διαδρομή γύρω και να ορίσετε το διάστιχο σας σε 1.5 ίντσες . Διπλό χώρο καταλαμβάνει πολύ χώρο στην οθόνη για ένα e-book reader . Ρυθμίστε το μέγεθος γραμματοσειράς σε 10 ή 11 πόντους . Βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλαγών σελίδας μεταξύ κεφαλαίου και όχι αλλαγές ενότητας . Να απαλλαγούμε από επιπλέον επαναφοράς , καθώς και . Αυτά θα προκαλέσει μορφοποίηση πονοκεφάλους στην τελική χειρόγραφο σας .
5

Save καθαριστεί το αρχείο σας σε μορφή HTML και να το φορτώσετε μέσω του λογαριασμού DTP σας . Πρόγραμμα DTP της Amazon θα έχουν τώρα λιγότερο μετατροπή να κάνετε και θα έχετε μια γυαλισμένη χειρόγραφο για το Kindle το βιβλίο σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα