Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> ανάβω

Πώς να Διαγραφή δείγματα για το Kindle

Σε Amazon Kindle e-book reader , έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε και να κατεβάσετε e -books , τα blogs , εφημερίδες και μέσα από το Kindle Store. Όταν ψωνίζετε Το Kindle Store, μπορείτε να επιλέξετε να έχουν ένα δείγμα από κάθε βιβλίο που διατίθεται για το Kindle στη συσκευή σας χωρίς χρέωση . Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο πριν από τη δέσμευση για την αγορά ολόκληρο το βιβλίο . Amazon.com μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλη ποικιλία του διαθέσιμα σε κάθε μοντέλο της οικογένειας Kindle , συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 360.000 βιβλία . Αφού τελειώσετε την ανάγνωση του δείγματος , μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε από δική σας συσκευή Kindle . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
συσκευή Kindle
Δείγμα βιβλίο να αφαιρεθεί
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Μετάβαση στην αρχική σελίδα για το Kindle σας πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα η δεξιά πλευρά της συσκευής . 2

Επιλέξτε το βιβλίο του δείγματος που θα θέλατε να διαγράψετε χρησιμοποιώντας το πέντε τρόπο εναλλαγής για να μετακινηθείτε στο στοιχείο . Εάν έχετε πολλές σελίδες των βιβλίων για το Kindle σας , χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες Επόμενη Σελίδα και Προηγούμενη Σελίδα κουμπιά για να περιηγηθείτε σε κάθε σελίδα των βιβλίων μέχρι να βρείτε το στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε . Μια μαύρη γραμμή θα εμφανιστεί κάτω από τον τίτλο αφού έχει επιλεγεί .
Εικόνων 3

Πατήστε το πλήκτρο πέντε κατευθύνσεων εναλλαγή προς τα αριστερά . Ο τίτλος και ο συγγραφέας θα σβήσουν , και ένα κουμπί delete, θα πρέπει να επισημανθεί . Πατήστε το πέντε τρόπο εναλλαγής για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε αυτό το βιβλίο του δείγματος . Εάν πατήσετε το κουμπί εναλλαγής και μια σελίδα στο βιβλίο εμφανίζεται , δεν έχετε πατήστε το κουμπί εναλλαγής προς τα αριστερά . Πατήστε το κουμπί Home για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ξανά τον τίτλο που θέλετε να διαγράψετε .
Η 4

Βεβαιωθείτε ότι θα θέλατε να διαγράψετε αυτό το στοιχείο πατώντας το πέντε κατευθύνσεων εναλλαγή πατώντας OK , η οποία τονίζεται . Το στοιχείο θα αφαιρεθεί από το Kindle σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα