Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> iPad

Πώς να βρείτε μια μεγάλη iPad Προστατευτικό οθόνης

οθόνη αφής iPad σας θα λειτουργεί καλύτερα χωρίς ένα προστατευτικό οθόνης , αλλά αυτό εκθέτει την οθόνη σε πιθανές γρατζουνιές . Προστατευτικά οθόνης είναι γενικά λεπτό πλαστικό φιλμ που προστατεύει την οθόνη του iPad σας από γρατζουνιές , μειώνοντας παράλληλα την οθόνη αφής ανταπόκριση όσο το δυνατόν λιγότερο . Οι πιο αποτελεσματικές θα παραδώσει ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά καλά , αλλά δεν μπορούν να είναι οι λιγότερο ακριβές επιλογές . Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε προστατευτικά οθόνης είναι να δούμε τους πρόσωπο και όχι από την παραγγελία σε απευθείας σύνδεση , έτσι ώστε να μπορούν να δουν τι πραγματικά μοιάζουν και πώς θα χωρέσει στην οθόνη του iPad σας . Οδηγίες
Η 1

Επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών σας , ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που φέρει προστατευτικές μεμβράνες για iPads . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την κυτταρική φορείς όπως η AT & T και Verizon καταστήματα . 2

Αναζητήστε τις προσφορές οθόνη του iPad για γνωστά brand names. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το εμπορικό σήμα , το βλέμμα επάνω σε απευθείας σύνδεση και να ελέγξετε το " Σχετικά με εμάς " για να μάθετε πληροφορίες όπως πόσο καιρό η εταιρεία έχει στην επιχείρηση .
Εικόνων 3

Κοιτάξτε τις κινητό προστατευτικές ταινίες . Οι εταιρείες με εμπειρία κάνοντας την προστασία αφής θα έχουν ταινίες του τηλεφώνου , καθώς και iPad ταινίες . Αν δείτε μια εταιρεία που κάνει ταινίες μόνο για το iPad , αποφύγετε αυτό το προστατευτικό .
Η 4

Διαβάστε τις λίστες χαρακτηριστικό για τις ταινίες από αξιόπιστες εταιρείες . Εκτός από την προστασία μηδέν , ταινίες οθόνη του iPad μπορεί να προσφέρει προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων . Αυτό σημαίνει ότι αντισταθούν τα έλαια από τα δάχτυλά σας που προκαλούν τα δακτυλικά αποτυπώματα , οπότε θεωρητικά δεν χρειάζεται να καθαρίσετε την οθόνη σας , όπως συχνά. Μερικές ταινίες προσφέρουν επίσης anti-glare ή ματ φινίρισμα στο θαμπό τη λάμψη της οθόνης του iPad σας , γεγονός που καθιστά την ανάγνωση ευκολότερη σε έντονο φως . Αυτές οι επικαλύψεις μπορούν επίσης να μειώσουν φωτογραφιών και βίντεο σαφήνεια , ώστε να εξετάσει πώς θα χρησιμοποιήσετε τη συσκευή πριν από την επιλογή ταινιών με αυτό το χαρακτηριστικό .
5

Ψάξτε για τις οδηγίες εφαρμογής της μεμβράνης . Επιλέξτε μόνο μη Αυτοκόλλητες ταινίες , όπως κόλλα θα αφήσει ένα υπόλειμμα στην οθόνη σας . Αν το φιλμ συσκευασίας λέει μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη θέση , είναι πιθανό μη - κόλλα και ασφαλή στη χρήση .
Η 6

Ρωτήστε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων , εάν κάποιο από τα τηλέφωνα ή iPads μοντέλο επίδειξης του καταστήματος έχουν προστατευτικές μεμβράνες . Αν ναι , μάθετε ποια είναι αυτά που χρησιμοποιούν , και να δοκιμάσουν τα μοντέλα που χρησιμοποιούν αυτές τις ταινίες για την ανταπόκριση και την προστασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων .
Η 7

Πάρτε τις ταινίες από τη συσκευασία με την άδεια ενός πωλητή και κρατήστε τους εναντίον σας οθόνη του iPad . Η ταινία θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα πάνω από την οθόνη , και μπορεί να αφήσει μια τρύπα για το "Home" κουμπί .
8

Επισκεφθείτε ένα άλλο κατάστημα και να εκτελέσει τις ίδιες διαδικασίες , ιδίως ζητώντας από τους πωλητές που ταινίες που χρησιμοποιούν στο demo μοντέλα. Αυτό θα σας δώσει μια ευρύτερη άποψη των οποίων οι ταινίες λειτουργούν καλύτερα , και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι αντιπρόσωποι πωλήσεων έχουν προσωπική εμπειρία με μια ποικιλία από ταινίες που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν .
Η 9

Επιλέξτε την καλύτερη ταινία για τις ανάγκες σας βασίζονται κυρίως στην προσωπική σας δοκιμές και την έρευνα της εταιρείας σας , αλλά επίσης να εξετάσει τις πληροφορίες από τους εκπροσώπους κατάστημα στην τελική επιλογή σας.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα